RTX 5070 Yerine RTX 5060 Ti 16 GB Almak Mantıklı'mı

Güncellemelerle daha iyi olacak bence mfg
kral olay mfg daha iyi olacaği veya olması değil. daha güçlü bi kart almak varken neden 5060ti sırf 16gb olacak diye para versin ki.
zaten 2k da 12gb vram pasa pasa yeter.
16gb 5060ti alıp ultra grafik 4xmfg açarsan zaten ''high'' denilecek grafik seviyesine düşüyor görüntü. hiç gerek yok. paşalar gibi 5070 al bence.
12gb vram 2k grafiklerde oyunların %90ında yeterli bence.

Sırf gta 6 için toplamak istiyosan bekle 2028 de çıkcak pc ye zaten

2028 de 60 serisi kart çıkar amd bi bakarsın bir şey uçurur
50 serisi kartlarda saf güç yükseltmesi neredeyse hiç yapmamışlar bizlere sadece teknoloji satıyolar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende rtx 5080 kullanıyorum Yoksa inan rtx 5080 in performansına bende memnun deilim 4080 super ile arasında taş çatlasa %10-15 safgüç performansı var
Bende 60 serisini beklerdim ama bana ucuza geldi kart gaming trioyu görüncede atladım tabi
Acelesi yok aslında mevcut sistem yetiyor ama ram krizi vb den dolayı 2027-2028 de de bence fiyatlar artacak o yüzden sıkıntı

Acelesi yok aslında mevcut sistem yetiyor ama ram krizi vb den dolayı 2027-2028 de de bence fiyatlar artacak o yüzden sıkıntı
Valla hocam ztn söyleyeyim muhtemelen 28-29 yıllarındada ddr6 tanıtılır muhtemelen tahminimce o zamana kadar kesin 50 super serisi yada 60 serisi çıkar ama bence amd çok büyük fiyasko vuracak

Sisteminiz ne sizin işinizi şimdilik görecek bir şey alırsınız satıp alırsınız pcnizi önümüzdeki yıllar oda olabilir

Valla hocam ztn söyleyeyim muhtemelen 28-29 yıllarındada ddr6 tanıtılır muhtemelen tahminimce o zamana kadar kesin 50 super serisi yada 60 serisi çıkar ama bence amd çok büyük fiyasko vuracak

Sisteminiz ne sizin işinizi şimdilik görecek bir şey alırsınız satıp alırsınız pcnizi önümüzdeki yıllar oda olabilir
Bende şuan 12400f arc a750 16 ram 500ssd var. Bunu satıp gta 6 için sistem toplamayı düşünüyordum ama kararsızım şuan. Bundan 1-1.5 yıl sonra bence fiyatlar daha da artacak kurdan ve enflasyondan dolayı o yüzden hazır nakit varken geleceğe yönelik sistem mi alsam diye düşünüyorum

4x görüntü kalitesini bozmuyor mu? 2x falan desen neyse tamam diyeceğim de 4x biraz ultra grafikleri orta-yüksek gibi gösteriyordur. Bence 5070 hala daha avantajlı. NVIDIA kategorisindeyken model düşmeye gerek yok fakat 16GB + ~5070 performansı isteniyorsa da seve seve 9700 XT ya da cepten ekleyip 5070-Ti almak lazım.
Saf fps inin en az 60 olması lazım ki onda bile bozuyor 30 fps de açayım dersen oyun allaha emanet zaten. Arkadaş çok dikkatli bakarsan falan demişte alakası yok. 2x iyi ve yeterli üstüne gerek yok.

Amd hiçbir şey yapamayacak mlsf. Fsr 4 ü adam akıllı getirsinler ilk. Dlss 5 e karşı bir teknoloji üretme imkanları bile yok o bütçeyle.

4x görüntü kalitesini bozmuyor mu? 2x falan desen neyse tamam diyeceğim de 4x biraz ultra grafikleri orta-yüksek gibi gösteriyordur. Bence 5070 hala daha avantajlı. NVIDIA kategorisindeyken model düşmeye gerek yok fakat 16GB + ~5070 performansı isteniyorsa da seve seve 9700 XT ya da cepten ekleyip 5070-Ti almak lazım.
Oyundan oyuna değişiyor ama en belirgin fark genelde 4x veya 6x mfg de ghosting veya bazı yerlerde piksellenmele olabiliyor. Direkt olarak "grafikleri ortaya çekmişsin gibi" bi fark olmuyor genelde.

5070 daha mantıklı

fanboyluğa başlanmış yine
Karşı argünam varsa sunulsun. Bütçe planlaması varsa sunulsun. Bütçe karşılaştırmasını konusmaya gerek yok. Dedikodu bile yok karşı teknoloji hakkında. Bassın kas gücünü geçsin. Farklı bir konuda yardımcı olabilir miyim?

Karşı argünam varsa sunulsun. Bütçe planlaması varsa sunulsun. Bütçe karşılaştırmasını konusmaya gerek yok. Dedikodu bile yok karşı teknoloji hakkında. Bassın kas gücünü geçsin. Farklı bir konuda yardımcı olabilir miyim?
dedikodu

dedikodu
Dlss 5 nerededir tam olarak? Mfg yazdıgımı hatırlamıyorum. Ek olarak mfg çok matah bir şey değil ki 3. Parti uygulamalarla açabiliyorsun.

Geri