🔥İndirim 24.990tl Kaira Dtxr35a 12000 Btu/H Wifi Inverter Duvar Tipi Klima

iyonizer ve sağ sola dönme otamatiği var 2 k farkla plus al bence , bende düzü var elle dönderiyorum bazen bayıyor 2 k ekstra bütçe çıkabilirsen plus daha mantıklı .
Plus Midea Extreme Save, Bu konudaki model ise Midea Prime altyapısın kullanıyor. 2K fark çok az direkt plus al daha iyi.
Taksit seçeneği olsa bir düşünürdüm peşin gözüküyor

Bu klimayı almadan önce servisi ile nereye nasıl takılır bir keşif yaptıramıyor muyuz?

Bu klimayı almadan önce servisi ile nereye nasıl takılır bir keşif yaptıramıyor muyuz?
Geldi gitti ücreti alırlar.
Genel olarak sığdığı heryere takarlar ama su gideri aşağıya doğru eğimli olmalı

11.5m ne hocam evin boynuna mı doladın :D Benim odaya 1 metre yetti mesela. 4 metreye kadar ücretsiz zaten.
reis benim oda çatı katı ve eğik. 4 metrenin yettiği yer düz alan değil. İçeriye yağmurlarda su almaması için düz yere kurduk. dış ünitede tıkırtı vs hiçbişey yok. sessiz sessiz çalışıyor. 7 metre parası ödedim işte klimaya ek 14000 tl tuttu. Parasında değilim inan bana oda öyle bir sıcak oluyordu ki durulmuyordu. yatsan yatamıyordun sıcaktan.
Eca da 1.5k aliyordu en son asağı yukarı o fiyatlardalar
O zaman normal diyoruz fiyatlara kazık yemedik :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yapılıyor ama ücretli. ücreti bilmiyorum ama sipariş vermeden arayip keşif desteği istiyebilirsin.

ÜRÜN LİNKİ

Sepette 1.000TL kupon var

Sadece 6 ayın dip fiyatı değil güncel alınabilecek en iyi F/P 12binlik klima.

Motor:GMCC (Toshiba-Midea) DC Inverter(dünyasının en sağlam motorlarından biri)
%100 Bakır
Super Ionizer (İyonizer ile hava temizleme).
Wifi

Bu bütcedeki tek rakibi Airfel LTXM35N motor olarak vs aynıdır.
Kaira DTXR35A artıları; WİFİ ve Super Ionizer.
Bılgı ıcın saol

evimde suan kullanıyorum memnunum uygulaması wifi dısında pek bir özellik yok düz klima

edit : model yenilenmiş benim ki 2025 versiyonu bu 2026 yenilikler var gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,261
Üyeler
200,069
Son üye
Uyar.ll

Geri