Çözüldü✓ Recovery Sildim Tekrar Nasıl Kurulur

pepe4463

80+
Reaksiyon skoru
0
merhaba herkese allah aşkına biri yardımcı olsun windowsu yeni kurdum şuan durum böyle kurtarma bölümü var diye arada birleşmiyor sanırım araştırdıgım kadarı cunku c diskine sag tık yaptıgımda birimi genişlet kısmı aktif degil kurtarma bölümünü de nasıl sileceğimi bulamadım fakat onu sildiğimde tekrar geri nasıl yapıcam o önemli çünkü usbsiz oluyormu usb var ama içinde önemli dosyalarım var biri şu konuda yardımcı olsun bana

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-24 004516.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-24 004516.webp
    59.2 KB · Hit: 22
D diskini sildikten sonra genişletebiliyorsun diye bilyorum

D diskini sildikten sonra genişletebiliyorsun diye bilyorum
ekran görüntüsünü aldıktan sonra denedım onu ayrılmamış yazıyor suan fakat nafile sorun devam ediyo o kurtarma bölümünü de kurcaladım 800 mb idi simdi 2 gb yakın oldu

[EFI 200 MB] [C:183 GB] [Recovery 1,88 GB] [291 GB Ayrılmamış Alan] bu tarz duruyorsa C dislini genişlet diyince yapabilmen lazım.

Yapay zeka böyle diyor
En kolay yöntem: Recovery bölümünü diskin en sağına taşıyabilen bir program kullanmak (AOMEI Partition Assistant veya MiniTool Partition Wizard gibi). Sonrasında C sürücüsünü kolayca genişletebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Windows, bir bölümü yalnızca hemen sağındaki ayrılmamış alan ile genişletebilir . İnternette böyle diyor.
En sağlıklısı bu programlardan birini kullanarak yapmak

[EFI 200 MB] [C:183 GB] [Recovery 1,88 GB] [291 GB Ayrılmamış Alan] bu tarz duruyorsa C dislini genişlet diyince yapabilmen lazım.

Yapay zeka böyle diyor
En kolay yöntem: Recovery bölümünü diskin en sağına taşıyabilen bir program kullanmak (AOMEI Partition Assistant veya MiniTool Partition Wizard gibi). Sonrasında C sürücüsünü kolayca genişletebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Windows, bir bölümü yalnızca hemen sağındaki ayrılmamış alan ile genişletebilir . İnternette böyle diyor.
En sağlıklısı bu programlardan birini kullanarak yapmak
o programları denedim ücretli onlar yapamadım c nin yanında olsaydı genişletilirdi bu doğru fakat en kötü ihtimal o 1.88 gb silmek olcak onu buldum cmden silmeyi fakat ayarlardan bilgisayarı sıfırla kısmı gidicek onunla alakalıymış o sanırım ben bunu c ve d birleştirdikten sonra nasıl geri getircem önemli olan o

WinRE bölümünü geri getirmek mümkün, yapay zekaya yazarsan yardımcı olur

birleştirdim recovery silip fakat geriye bunu tekrar kurmak kaldı nasıl kuracagım dostlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,521
Üyeler
199,816
Son üye
ilofre3

Geri