Çözüldü✓ Recovery Sildim Tekrar Nasıl Kurulur

pepe4463

80+
Reaksiyon skoru
0
merhaba herkese allah aşkına biri yardımcı olsun windowsu yeni kurdum şuan durum böyle kurtarma bölümü var diye arada birleşmiyor sanırım araştırdıgım kadarı cunku c diskine sag tık yaptıgımda birimi genişlet kısmı aktif degil kurtarma bölümünü de nasıl sileceğimi bulamadım fakat onu sildiğimde tekrar geri nasıl yapıcam o önemli çünkü usbsiz oluyormu usb var ama içinde önemli dosyalarım var biri şu konuda yardımcı olsun bana

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-24 004516.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-24 004516.webp
    59.2 KB · Hit: 23
D diskini sildikten sonra genişletebiliyorsun diye bilyorum

D diskini sildikten sonra genişletebiliyorsun diye bilyorum
ekran görüntüsünü aldıktan sonra denedım onu ayrılmamış yazıyor suan fakat nafile sorun devam ediyo o kurtarma bölümünü de kurcaladım 800 mb idi simdi 2 gb yakın oldu

[EFI 200 MB] [C:183 GB] [Recovery 1,88 GB] [291 GB Ayrılmamış Alan] bu tarz duruyorsa C dislini genişlet diyince yapabilmen lazım.

Yapay zeka böyle diyor
En kolay yöntem: Recovery bölümünü diskin en sağına taşıyabilen bir program kullanmak (AOMEI Partition Assistant veya MiniTool Partition Wizard gibi). Sonrasında C sürücüsünü kolayca genişletebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Windows, bir bölümü yalnızca hemen sağındaki ayrılmamış alan ile genişletebilir . İnternette böyle diyor.
En sağlıklısı bu programlardan birini kullanarak yapmak

[EFI 200 MB] [C:183 GB] [Recovery 1,88 GB] [291 GB Ayrılmamış Alan] bu tarz duruyorsa C dislini genişlet diyince yapabilmen lazım.

Yapay zeka böyle diyor
En kolay yöntem: Recovery bölümünü diskin en sağına taşıyabilen bir program kullanmak (AOMEI Partition Assistant veya MiniTool Partition Wizard gibi). Sonrasında C sürücüsünü kolayca genişletebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Windows, bir bölümü yalnızca hemen sağındaki ayrılmamış alan ile genişletebilir . İnternette böyle diyor.
En sağlıklısı bu programlardan birini kullanarak yapmak
o programları denedim ücretli onlar yapamadım c nin yanında olsaydı genişletilirdi bu doğru fakat en kötü ihtimal o 1.88 gb silmek olcak onu buldum cmden silmeyi fakat ayarlardan bilgisayarı sıfırla kısmı gidicek onunla alakalıymış o sanırım ben bunu c ve d birleştirdikten sonra nasıl geri getircem önemli olan o

WinRE bölümünü geri getirmek mümkün, yapay zekaya yazarsan yardımcı olur

birleştirdim recovery silip fakat geriye bunu tekrar kurmak kaldı nasıl kuracagım dostlar

Geri