Çözüldü✓ Bu Bilgisayarın Ortalama Satış Fiyatı Ne Kadar Olur?

Hele sen şu cakallara bak. Sistemdeki ram tek 20-22k deseydin 25k yı ben sana vereyim bir postada annene geçireyim. Deliriyorum şu bilgisayarcı olduklarını sanan ucubelere. İşim düştü geçenlerde rezil ettiler.
ramin 0 fiyatı şuan itopyada 42k 2.el olsun 20k hadi dedim sen yanlış biliyorsun kızım piyasayı artırıyorlar dedi bana ama 8000mhz hani ne işe yaradığını biliyorum kaç tane 8000mhz ram gördün dedim 5000mhz ram ile çok farkı yok ya yapıyor sabah sabah deli ettiler

Ortalama olarak 52k çıkıyor 2. el piyasasında. Fatura ve garantiye göre artıp azalır

Satış tavisyesi olarak ekran kartlı ve ekran kartsız olarak 2 ayrı ilan koy. 3060ti biraz düşük kalıyor çünkü o sisteme. Ekran kartsız almak isteyenler olabilir

ramin 0 fiyatı şuan itopyada 42k 2.el olsun 20k hadi dedim sen yanlış biliyorsun kızım piyasayı artırıyorlar dedi bana ama 8000mhz hani ne işe yaradığını biliyorum kaç tane 8000mhz ram gördün dedim 5000mhz ram ile çok farkı yok ya yapıyor sabah sabah deli ettiler
O elemana benim 14900ks ve Apex encore ile bi şov yapim de aklı başına gelsin. İçimden sövüyorum yoksa ban yerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,171
Üyeler
199,628
Son üye
bcanylmz

Geri