Başka neye atabilecekler belki SSD'ye atarlar o kadar. Salladım bile yani SSD'yi de başka neyin hwid'ini alabilecekler ki?sadece anakart ise değişmekte sorun olmaz ama bazıları bir sürü parçaya atıyor diyor kafam karıştı açıkcası
Reme nasıl atabiliyor?ssd anakart ram diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gpu da vardı bi ara
Ram ya da anakart.valorant hwid ban acaba hangi parçalara atıyor sanırsam boost atmaktan hwid ban yedim 4 ay sonra açılıcakmış ama pc de hangi parçaları değiştirsem oyunu oynayabilirim?
Direkt pc değiş knk öyle kolay değil artık değiştirsen de yine algılıyorlar ya da 4 ay oynama bende hesap satın alımı yapmıştım hesapta hile açılmış 1 ay sonra aniden ban yedim ticket felan hiç bi türlü derdimi anlatamadım.valorant hwid ban acaba hangi parçalara atıyor sanırsam boost atmaktan hwid ban yedim 4 ay sonra açılıcakmış ama pc de hangi parçaları değiştirsem oyunu oynayabilirim?
ben haklı ban yedim ya boostan attılar inkarda etmem attım yani ama sanırsam direkt pc değişicemDirekt pc değiş knk öyle kolay değil artık değiştirsen de yine algılıyorlar ya da 4 ay oynama bende hesap satın alımı yapmıştım hesapta hile açılmış 1 ay sonra aniden ban yedim ticket felan hiç bi türlü derdimi anlatamadım.
Sahibinden felan sat knk açıklamaya da bilgilendirir alanında haberi olsun bende öyle satmak zorunda kalmıştımben haklı ban yedim ya boostan attılar inkarda etmem attım yani ama sanırsam direkt pc değişicem