❌İndirim Bitti! Macbook Neo 512gb | 35.388₺

Bu sene tez yazıcam onun dışında günlük işler office programları. Aslında işlemci ile pek işim yok neoyu tercih etmeme sebebim uzun vadede raminin sıkıntıya sokacağını düşünmem birde ilk macbook olacak sıfır olsun istiyorum biraz kararsız kaldım o yüzden
Yapacağın işlere göre uzun vadede bir problem yaşamazsın. Bütçen yoksa Neo tercih edebilirsin.

Yani büyük ihtimalle dediğiniz ikinci el daha mantıklıdır fakat sıfır olmasını daha çok isterim 45k gibi arada kalan bir bütçem var en kötü pozitif teknolojideki M2 yi alıcam gibi duruyo geçen vatandaki indirimde kaçırmasaydım M4 56bine 6 taksit çok uygundu

Yani büyük ihtimalle dediğiniz ikinci el daha mantıklıdır fakat sıfır olmasını daha çok isterim 45k gibi arada kalan bir bütçem var en kötü pozitif teknolojideki M2 yi alıcam gibi duruyo geçen vatandaki indirimde kaçırmasaydım M4 56bine 6 taksit çok uygundu
Eğer M4 fiyatı sana uygun geliyorsa birkaç hafta daha indirim bekle bence. Tekrar düşme olasılıkları var.

Peki zam gelme olasılığı varmı
Zam daha yeni geldi. Tekrar bir zam beklentisi biraz zor. Tabi müneccim değilim benim dediğime göre hareket etme fakat ben zam beklemiyorum.

Peki zam gelme olasılığı varmı
Şuan hakettigi fiyatlarda deüil apple ürünleri. Ram zammı diye kendi cihazlarını da araya kaynattılarda zatrn koyuyosun 8 16 ram boolum. Zam gelirse satmaz geri düşer fiyatlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

neo 20 binlik alet 256gb olanında touch id bile yok bunları göz önünde bulundur
Baba neo dediğin cihaz ipad istemiyorum klavyesi olsun cihszı baska bir espirisi yok.

Sana tavsiyem, 15 inc 256gb m4 modelleri 2.El 50 döngü bile olmamış sıfırdan farksız her şeyi duran modelleri 42-44K arası rahat buluyorsun. Biraz sarı sitede dolaş bana teşekkür edersin. Gerek yok o kadar paralar vermene, heves edip 5-10 kullanımdan sonra salan çok insan var Türkiye’de malum kafelerde hava atmak için alıp pişman oluyorlar.

Sana tavsiyem, 15 inc 256gb m4 modelleri 2.El 50 döngü bile olmamış sıfırdan farksız her şeyi duran modelleri 42-44K arası rahat buluyorsun. Biraz sarı sitede dolaş bana teşekkür edersin. Gerek yok o kadar paralar vermene, heves edip 5-10 kullanımdan sonra salan çok insan var Türkiye’de malum kafelerde hava atmak için alıp pişman oluyorlar.
Haklısın dediğin gibi zaten sanırım bu ara biraz bekleyip indirim kovalarım dediğin gibi sarı siteyide kontrol ederim

Bu sene tez yazıcam onun dışında günlük işler office programları. Aslında işlemci ile pek işim yok neoyu tercih etmeme sebebim uzun vadede raminin sıkıntıya sokacağını düşünmem birde ilk macbook olacak sıfır olsun istiyorum biraz kararsız kaldım o yüzden
Ben 37 bin TL'ye 512GB Neo aldım, evde Windows PC varken yüzüne bakmıyorum kardeşime hediye edeceğim muhtemelen.
MacOS ve Apple ekosisteminden bir cihaz şart değilse Medion Signium 14 S1 MD600032 modeline bakabilirsin.
10-15 bin TL daha ucuza 16 GB RAM, OLED ekran gibi şeyler sunuyor, yorumları iyi: Hepsiburada / Akakçe

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,748
Üyeler
199,904
Son üye
DeSilentio

Geri