Hangi Üniversitede Okuyorsunuz ve Tavsiye Edermisiniz

2.sınıf , valla hocaların s.... keyfine göre ilerliyor geçen dönem 4 tü şu an 6 bir de gece ye koymuşlar hocalar vampir mi diye gıybetini döndürüyoruz whp gruplarında
bende bir vakıf ünide tam burslu işletme okuyorum. 1.sınıfı yeni bitirdim. dersler çok boş geliyor. haftada 2-3 gün anca gidiyordum. 2.sınıfta da aynı mı olur acaba. bide hoca kalitesini beğenmedim. toplasan 3-4 hoca var :d

bende bir vakıf ünide tam burslu işletme okuyorum. 1.sınıfı yeni bitirdim. dersler çok boş geliyor. haftada 2-3 gün anca gidiyordum. 2.sınıfta da aynı mı olur acaba. bide hoca kalitesini beğenmedim. toplasan 3-4 hoca var :d
valla dersler sanki daha kolay sadece mikro istatislik 1 ve istatislik 1 zorladı , haftanın 6 günüde ders var ama hepsi resmen gece 2 ile 6 arası

tercih dönemi yaklaşıyor hangi üniversitede hangi bölümü okuduğunuzu ve tavsiyelerinizi yazarsanız belki birilerinin işine yarar
Sakarya-Muğla-Mersin-Alanya buralarda okuyanlar varsa şehir hakkında bilgi verebilirlerseniz bana yarar :)
Uluslarası ticaret ve lojistik hakkındada bilgi almak isterim
uludağ eem hakkında soru sorabilirsiniz son senem okulda ama genel bilgi verirsem
zamanında çok çalışıp geliştirirsem iş fenan bulurum diyordum stajı bile zor buldum o da anca torpille oldu ki etrafımdaki çok fazla arkadaşım iyi veya kötü nerede yaparsa yapsın her türlü bir yerde torpilli giriyorlar ki mülakat bile istemiyorlar . para var diye değil tanıdığınız var ve seviyorsanız gelin tanıdık kısmı biraz havada kalsa da ben gene eem okurdum.
gene de sorabilirsiniz bölüm ve okul hakkında
ve durum genel olarak aynı farklı üni de olsa top tier bile olsa hatta

Önce meslek hakkında bahsedeyim. Hat bakım ve üs bakım olarak iki farklı çalışma alanın var. Hat bakımda uçuş öncesi rutin kontrolleri yapıyorsun üs bakımda daha önceden planlanmış uzun süren bakımları.
Her halükarda günde 3 vardiya var ve en az 8 saat çalışıyorsun.
Hat bakımda vardiya saatlerin sürekli değişiyor
Üs bakımda da işin daha ağır
4 yıl okuduktan sonra bile hemen yetkili staff olamıyorsun bir sürü tamamlaman gereken prosedür var, modüller yds logbook tip vs. 4 yıl okursan certifying staff olmak için gereken tecrübe süresi kısalır 2 yıllığa kıyasla. Ama tabi artık okulun çok bi önemi kalmadı. Kdm diye bi sistem getirdi shgm eğitimleri orda tamamlayıp modülleri veriyosun o sayede lisans alıyosun. Üni diploması kendi başına hiç bi işe yaramıyo.
Dezavantaj olarak bunları söyleyebilirim
Avantajıda sektör hızlı büyüyo sana ihtiyaçta artıyo. Prosedürleri tamamlarsan kolayca iş bulabilirsin. Maaş endişende yok. Şuan sunexprees trust talenttan aldığı yeni mezun yetkisiz personeli 70-80den başlatıyor. B yetkili olursan 2 katına çıkar. İşin ağır ama haftada 5 gün 8 saat çalışıyosun maaşta tatmin edici

Bölüm mevzusuda 4 yıl okuyan birinden b1 lisansı için 3 yıl tecrübe isteniyor, 2 yıllık okuyan mezundan 5 yıl. Bu bölüm kesinlikle her okulda okunmaz. Şirketler eskişehir, kayseri, kocaeli, kapadokya gibi okulları önceliklendiriyor. İş ilanlarında da genelde tecrübeli istiyor. Sektörde bi bağlantın yoksa sunexpressin trust talent programına dahil okullarda okuman önerilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eskişehir
Forumda uzun zamandır eskişehirde olan birini görmemiştim. Tekniktesin sanırım. Esogüde bu bölüm yoktu sanırım

uludağ eem hakkında soru sorabilirsiniz son senem okulda ama genel bilgi verirsem
zamanında çok çalışıp geliştirirsem iş fenan bulurum diyordum stajı bile zor buldum o da anca torpille oldu ki etrafımdaki çok fazla arkadaşım iyi veya kötü nerede yaparsa yapsın her türlü bir yerde torpilli giriyorlar ki mülakat bile istemiyorlar . para var diye değil tanıdığınız var ve seviyorsanız gelin tanıdık kısmı biraz havada kalsa da ben gene eem okurdum.
Sonuna kadar katıldığım bir metin oldu eline sağlık hocam. Eem hem zor hem yorucu tanıdık olmayınca staj bile olmuyor maalesef. İşte de durum çok değişmez muhtemelen.

Forumda uzun zamandır eskişehirde olan birini görmemiştim. Tekniktesin sanırım. Esogüde bu bölüm yoktu sanırım

Sonuna kadar katıldığım bir metin oldu eline sağlık hocam. Eem hem zor hem yorucu tanıdık olmayınca staj bile olmuyor maalesef. İşte de durum çok değişmez muhtemelen.
Evet teknikteyim esogüde 2 yıllık var

metalurji malzeme okuyan ?

Evet teknikteyim esogüde 2 yıllık var
Merhaba, ben uçak teknolojisi yazmayı planlıyorum. Dgs ile de 4 seneliğe tamamalama gibi bir hedefim var, Shy 147 yetkisi olan herhangi bir üniversitede okusam yeterli olur mu sizce iki yıllık bölümü? Çok aradayım, güzel üniversiteler gelmiyor uçak teknolojisi için ama kabin hizmetleri için en sağlam yerler geliyor. Kesinlikle havacılıkla ilgili bir bölüm okumak istiyorum lakin bana çok yararı dokunacak bir dil bölümünü de okuyabilirim sanırım... Bana bir öneriniz var mı?

Merhaba, ben uçak teknolojisi yazmayı planlıyorum. Dgs ile de 4 seneliğe tamamalama gibi bir hedefim var, Shy 147 yetkisi olan herhangi bir üniversitede okusam yeterli olur mu sizce iki yıllık bölümü? Çok aradayım, güzel üniversiteler gelmiyor uçak teknolojisi için ama kabin hizmetleri için en sağlam yerler geliyor. Kesinlikle havacılıkla ilgili bir bölüm okumak istiyorum lakin bana çok yararı dokunacak bir dil bölümünü de okuyabilirim sanırım... Bana bir öneriniz var mı?
Kanka torpilin yoksa hiç kabin hizmetleri okuma boşa okursun. Dgs ile 4 yıla geçmekte mantıklı 2 yıllığı bitirip işe atılmakta. 147 nin pek bi önemi kalmadı. Tamam firmalar hala o meşhur 3-4 okuldan alım yapıyo genelde ama okulun 147 kapsamında olması lisans almanı kısaltmıyor artık. Onun dışında meslek lisesi mezunu olupta thy nin teknisyen programıyla 2 yılda mesleğe atılanlar var. 2 yıllık bitirenler b1 lisans için 5 yıl tamamlaması gerekiyor. 4 yıllık okuyanda 3 yıl. Neticede yaşıtlarınla aynı yıl lisans alabilirsin onlar okurken erkenden işe başlayabilirsin tabi.
Önemli olan bi şekilde işe girmek. Şuan daha çok 4 yıllık mezun tercih ediyolar ama hala 2 yıllıkta tercih eden firmalar var. Okulun networku, staj referansları vs önemli. Tercih yaparken sıralamaya değil bu unsurlara bak mezunları nerde çalışıyo onlara bak. Ve okulun sosyal medya hesabının tekipçilerinden mezunlar bulabilirsin onlara danış şu an nerde çalışıyolar bu okulda okunur mu vs va

8
Kanka torpilin yoksa hiç kabin hizmetleri okuma boşa okursun. Dgs ile 4 yıla geçmekte mantıklı 2 yıllığı bitirip işe atılmakta. 147 nin pek bi önemi kalmadı. Tamam firmalar hala o meşhur 3-4 okuldan alım yapıyo genelde ama okulun 147 kapsamında olması lisans almanı kısaltmıyor artık. Onun dışında meslek lisesi mezunu olupta thy nin teknisyen programıyla 2 yılda mesleğe atılanlar var. 2 yıllık bitirenler b1 lisans için 5 yıl tamamlaması gerekiyor. 4 yıllık okuyanda 3 yıl. Neticede yaşıtlarınla aynı yıl lisans alabilirsin onlar okurken erkenden işe başlayabilirsin tabi.
Önemli olan bi şekilde işe girmek. Şuan daha çok 4 yıllık mezun tercih ediyolar ama hala 2 yıllıkta tercih eden firmalar var. Okulun networku, staj referansları vs önemli. Tercih yaparken sıralamaya değil bu unsurlara bak mezunları nerde çalışıyo onlara bak. Ve okulun sosyal medya hesabının tekipçilerinden mezunlar bulabilirsin onlara danış şu an nerde çalışıyolar bu okulda okunur mu vs va
Anladım, teşekkür ederim ayırdığın vaktin için.

gazi eee hakkında bilginiz var mı

Türk-alman üniversitesi ve bilgisayar mühendisliği hakkında merak ettikleri olan varsa cevaplayabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,400
Üyeler
200,376
Son üye
hayatsızbilgisayarcı

Geri