Havit Gamenote Kb904l

KB860L mekanik klavye MS953WB kablosuz mouse kullanıyorum . Bime uyguna gelmişti . Memnunum . Ses ve hissiyat güzel .

PCB kalitesi leş.
PCB kastın switchlerin iletişimi ise o konuda sorun yok. Ama ses, yalıtım falansa evet bayağı kötü.

Şu an kullanıyorum ve hızlı yazarken tıkır tıkır keycapslerden ses geliyor. Kasa plastik zaten, içinde yanlışım yoksa bir tane sönümleyici sünger var. Ama mesela indirimden aldığım Dareu EK75 RT buna göre sessiz ve keycaps, kasa kalitesi daha iyi olmasına rağmen onun PCB (en azından benim anladığım iletişim sağlayan kısmı) yer yer takılma sorunları yaşatıyordu. Yazılımsal falan diyenler vardı, firmware geri aldım ama nedense arada kafasına göre o sorunlar yaşanıyordu.

Hızlı yazıyorsanız sesli bir ürün, onun dışında fiyatına göre %75 mantıklı bir ürün. Ama ben Havit, Gamepower (ikisinin de bu fiyatta %75 manyetik ürünü var) yerinde olsam bu ürünleri ₺1600-1800 arasına satardım.

Bu bütçedeki manyetiklerin en büyük avantajı yay sesi duymuyorsunuz ve çift basma olmuyor. Ama atıyorum ₺2000-2500 iç aksanı daha iyi mekanik klavye bulabiliyorsunuz. Çinliler manyetik switchi standart hale getirse aslında mekanikten daha uyguna denk gelir. Yani switchde bakır tel yok bir kere, tabii mıknatıs mı o bakır tel mi daha ucuz onu bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,533
Üyeler
199,819
Son üye
emıncıfc

Geri