Herkes Overrated Olduğunu Düşündüğü Şeyleri Paylaşsın

Breaking bad dünyanın gelmiş geçmiş açık ara farkla en iyi dizisidir diyor ve Mr. Robot overrated'dır diyerek misilleme yapıyorum :LOL:

Hiçbirini izlemedim ama öyle diyorsan kesin doğrudur +1.

Doyuyo iyi ya, diğerlerine katılıyorum.

O kendi çavuşunu bile tokatlayamaz yavaş gelsin :ROFLMAO:
overratedlar bence ama overrated ın anlamını kötü olarak değerlendirmeyelim re:zero bence güzel ama son sezonu fazla abartıldı

emin misin 5080e kafa tuttuğu tonla oyun var
EaVf0F7XYAEcfE0.webp

overratedlar bence ama overrated ın anlamını kötü olarak değerlendirmeyelim re:zero bence güzel ama son sezonu fazla abartıldı
Tabi canım, overrated kötü demek değildir, konuyu açmaktaki en başlıca amaçlardan biri de bu aslında.

Tabi canım, overrated kötü demek değildir, konuyu açmaktaki en başlıca amaçlardan biri de bu aslında.
overrated haddinden fazla değer görmesidir, 9070xt bu fiyata gayet hak ediyor. saf güç karşılaştırma videolarını izlemeni öneririm böyle fanboyluk yapmaya gerek yok

overrated haddinden fazla değer görmesidir, 9070xt bu fiyata gayet hak ediyor. saf güç karşılaştırma videolarını izlemeni öneririm böyle fanboyluk yapmaya gerek yok
Fanboyluk yaptığım yok, overrated'ın anlamını çok iyi biliyorum ve üstüne basa basa söylüyorum, ekran kartı tarihinin en overrated kartı 9070XT'dir.
bazı insanlar sevdikleri animeye overrated denilince animeye kötü/çöp dediğimizi sanıyor o yüzden dipnot düşeyim dedim ne olur ne olmaz :D
O her alanda var ya hiç şaşmaz :LOL:

Breaking bad dünyanın gelmiş geçmiş açık ara farkla en iyi dizisidir diyor ve Mr. Robot overrated'dır diyerek misilleme yapıyorum :LOL:

Hiçbirini izlemedim ama öyle diyorsan kesin doğrudur +1.

Doyuyo iyi ya, diğerlerine katılıyorum.

O kendi çavuşunu bile tokatlayamaz yavaş gelsin :ROFLMAO:
hocam doyuyo popeyes varken vasat . Sadece 1 kere sipariş ettim bir daha da etmem . Tavuk tender'ları ortalama , burger desen tender'ı basmışlar o yüzden güzel değil ( tavukçu burgerinden beklentim hiçbir zaman yüksek olmamıştır ama çok övüldüğü için bunda bir beklentim vardı ) Makarna desen 50 hadi diyeyim 100gr vardır ama 60-70tl almasını biliyorlar ki tek özelliği pestoya bulamışlar . 1 daha asla

hocam doyuyo popeyes varken vasat . Sadece 1 kere sipariş ettim bir daha da etmem . Tavuk tender'ları ortalama , burger desen tender'ı basmışlar o yüzden güzel değil ( tavukçu burgerinden beklentim hiçbir zaman yüksek olmamıştır ama çok övüldüğü için bunda bir beklentim vardı ) Makarna desen 50 hadi diyeyim 100gr vardır ama 60-70tl almasını biliyorlar ki tek özelliği pestoya bulamışlar . 1 daha asla
Valla hocam yanlış anlama ama piyasadaki tüm tavukçuların en vasatı popyes bu arada ya. İstisnasız ne zaman denk gelse, ne zaman aldıysam, hangi şubeden alırsam alayım tavukları hep çiğ. Doyuyo'da makarna mı varmış ben hiç yemedim. Burger de yemem sadece tender.
Çok nadir yiyorum zaten bu tarz fast food onlarda da yaşadığım tecrübeler bu şekilde.

Breaking bad overrated diyen binlerce adam gördüm de mr.robot overrated diyen birisini daha yeni gördüm:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,403
Üyeler
199,776
Son üye
9060XT

Geri