Herkes Overrated Olduğunu Düşündüğü Şeyleri Paylaşsın

İyi de bu söylediklerin overrated değil ki, belki yaprak sarması olabilir de onun dışında herkes tarafından abartıla abartıla sürekli övüldüğü bir durum yok bunların hiçbirinin :LOL:

9070XT en büyük balonlardan biri olabilir ya maalesef..
Alternatifini söyleyebilir misin peki

Hocam sen ağızının tadını bilmiyorsun saydığın bütün yemekler mükemmel:D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9070xt ye katılmıyorum f75 zamanında takip etmedim pizzaya katılıyorum

Kahve çok doğru kahve içmeden ayılamiyorm :D
İyi de bu söylediklerin overrated değil ki, belki yaprak sarması olabilir de onun dışında herkes tarafından abartıla abartıla sürekli övüldüğü bir durum yok bunların hiçbirinin :LOL:

9070XT en büyük balonlardan biri olabilir ya maalesef..
basbayağı herkes tarafından övülen ama be görüntüsü ne kokusu ne tadı , rezalet hepsi

Düzeltme*

yaprak sarması bi kere pişen bi yemek değil ki ağaç yaprağı pişmezki kayiş gibi böyle, et yemeklerinin yanina yaklaşamaz
Haşlanıyor ve yumuşuyor sıcakken kayış gibi olmuyor güzelini yememişsin deme sebebim bu kayış gibi olani zaten güzel değil

Düzeltme*

Haşlanıyor ve yumuşuyor sıcakken kayış gibi olmuyor güzelini yememişsin deme sebebim bu kayış gibi olani zaten güzel değil
cok fazla cok farklı kisilerden yedim, güzel değil etli yemeklerle yarışamaz

yaprak sarması şu yemeğe afedersiniz tanrı muamelesi yapıyorlar yaprak pilav işte tamam güzel de iskenderden daha iyi değil mesela onun yerine tercih edenler var

Herkes kendince "balon" olarak gördüğü, İngilizce tabirle size göre "overrated" olan ürünleri paylaşabilir mi, kimler neler düşünüyor merak ettim. İlginç şeyler çıkabilir.

Bu teknolojik bir şey olmak zorunda değil. Bir futbolcu olabilir, araba modeli de olabilir, mutfak eşyası da olabilir, yemek de olabilir. Tamamen size kalmış, neler çıkacak bir görelim.

Hakarete varmadan herkesin paylaşımı da her türlü yoruma açık olsun, aynı zamanda neyin neden olduğunu tartışalım.

Herkes en fazla 3 ürün söyleyebilsin.

Ben başlıyorum;

• 9070XT
  • Aula F75
  • Pizza
3'üde anime

Re:Zero
demon slayer
a silent voice

Pidem , tavuk dünyası , kfc , doyuyo

Breaking bad
Better call saul
Breaking bad dünyanın gelmiş geçmiş açık ara farkla en iyi dizisidir diyor ve Mr. Robot overrated'dır diyerek misilleme yapıyorum :LOL:
3'üde anime

Re:Zero
demon slayer
a silent voice
Hiçbirini izlemedim ama öyle diyorsan kesin doğrudur +1.
Pidem , tavuk dünyası , kfc , doyuyo
Doyuyo iyi ya, diğerlerine katılıyorum.
balon fiyatlı 5070ti'ı tokat manyağı yapıyor
O kendi çavuşunu bile tokatlayamaz yavaş gelsin :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,495
Üyeler
199,811
Son üye