Herkes Overrated Olduğunu Düşündüğü Şeyleri Paylaşsın

Carlzberg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
347
Herkes kendince "balon" olarak gördüğü, İngilizce tabirle size göre "overrated" olan ürünleri paylaşabilir mi, kimler neler düşünüyor merak ettim. İlginç şeyler çıkabilir.

Bu teknolojik bir şey olmak zorunda değil. Bir futbolcu olabilir, araba modeli de olabilir, mutfak eşyası da olabilir, yemek de olabilir. Tamamen size kalmış, neler çıkacak bir görelim.

Hakarete varmadan herkesin paylaşımı da her türlü yoruma açık olsun, aynı zamanda neyin neden olduğunu tartışalım.

Herkes en fazla 3 ürün söyleyebilsin.

Ben başlıyorum;

• 9070XT
  • Aula F75
  • Pizza

Herkes kendince "balon" olarak gördüğü, İngilizce tabirle size göre "overrated" olan ürünleri paylaşabilir mi, kimler neler düşünüyor merak ettim. İlginç şeyler çıkabilir.

Bu teknolojik bir şey olmak zorunda değil. Bir futbolcu olabilir, araba modeli de olabilir, mutfak eşyası da olabilir, yemek de olabilir. Tamamen size kalmış, neler çıkacak bir görelim.

Hakarete varmadan herkesin paylaşımı da her türlü yoruma açık olsun, aynı zamanda neyin neden olduğunu tartışalım.

Ben başlıyorum;

• 9070XT
  • Aula F75
  • Pizza
aula 900tlye alınabilecek en iyi klavyeydi

Bütün Adidas-Nike-Puma ayakkabıları. Iphone 8'den sonraki bütün iphonelar. Herhangi bir siyah-gri-füme temalı ismi havalı olmaya çalışan kafenin içecek menüsündeki bütün içecekler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütün Adidas-Nike-Puma ayakkabıları. Iphone 8'den sonraki bütün iphonelar. Herhangi bir siyah-gri-füme temalı ismi havalı olmaya çalışan kafenin içecek menüsündeki bütün içecekler.
Bir ara Elazığ da önünden geçerken dingonun ahiri diye bir kafe görmüştüm görür görmez kusasım geldi.

-Starfield
-Kojima
-Apple
-James Cameron / Avatar

1784858872982.webp

aula 900tlye alınabilecek en iyi klavyeydi
Öyleydi, hala öyle. Ama şu an 2600TL ve hala daha övgüler bitmiyor, bu paranın yanından bile geçemez, boş plastik yığını.

Bir ara Elazığ da önünden geçerken dingonun ahiri diye bir kafe görmüştüm görür görmez kusasım geldi.
X ve 11 Pro epey iyidi aslında...
Ayakkabılara katılıyorum (RS-X hariç)
Bence direkt "Kahve" overrated.
-Starfield
-Kojima
-Apple
-James Cameron / Avatar
Hepsine +1

içli köfte, yaprak sarması , ete benzetilen sebze yemekleri . lahana sarması ıyyy varya aklıma geldikce kuscam ne görüntüsü güzel ne kokusu

içli köfte, yaprak sarması , ete benzetilen sebze yemekleri . lahana sarması ıyyy varya aklıma geldikce kuscam ne görüntüsü güzel ne kokusu
Hocam sen ağızının tadını bilmiyorsun saydığın bütün yemekler mükemmel:D

Ben başlıyorum;

• 9070XT
  • Aula F75
  • Pizza
9070xt ye katılmıyorum f75 zamanında takip etmedim pizzaya katılıyorum

Öyleydi, hala öyle. Ama şu an 2600TL ve hala daha övgüler bitmiyor, bu paranın yanından bile geçemez, boş plastik yığını.

X ve 11 Pro epey iyidi aslında...
Ayakkabılara katılıyorum (RS-X hariç)
Bence direkt "Kahve" overrated.

Hepsine +1
Kahve çok doğru kahve içmeden ayılamiyorm :D

İyi de bu söylediklerin overrated değil ki, belki yaprak sarması olabilir de onun dışında herkes tarafından abartıla abartıla sürekli övüldüğü bir durum yok bunların hiçbirinin :LOL:
9070xt ye katılmıyorum f75 zamanında takip etmedim pizzaya katılıyorum
9070XT en büyük balonlardan biri olabilir ya maalesef..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,725
Üyeler
199,900
Son üye
PassKey

Geri