Yardım Sparkle Intel Arc B580 Luna Alınır mı ?

Ekran kartı bugün geldi açtım inceledim sonra montajladım. Ekran kartı 3 fanlı olduğu için inanılmaz büyük bir şey malzeme kalitesi orta diyebilirim. Şahsen rengi benim hoşuma gitmedi ben bembeyaz bir şey bekliyordum gelen kart elimde beyaz görünüyordu sisteme takınca bembeyaz sistemin içinde sarımsı gibi duruyor. Kasanın ışıkları açıkken apayrı bir renk kapalıyken apayrı bir renk. Işıkları kapatınca sarılığı belli oluyor .d onun dışında monitör ve ekipmanları beklediğim için daha testlerini yapamadım onlar gelince test sonuçlarını yazarım. Aşağıya fotoğraflarını bırakıyorum.
1000071914.webp
1000071915.webp
1000071916.webp

1000071918.webp
1000071919.webp
1000071920.webp
1000071921.webp
1000071922.webp
1000071929.webp
1000071930.webp

@flyingatm

Şahane duruyor. Elinize sağlık. Bence kirli beyaz renk aksine, kasaya derinlik kazandırmış. Düşündüğümden kaslı duruyor. Çok yakışmış kasaya. Güle güle kullanın.

Şahane duruyor. Elinize sağlık. Bence kirli beyaz renk aksine, kasaya derinlik kazandırmış. Düşündüğümden kaslı duruyor. Çok yakışmış kasaya. Güle güle kullanın.
Çok teşekkür ederim hocam 2.5 ayın sonunda ddr5 sistemi dizmeyi başardım ikinci el sıfır karışık dizdim ve ikinci el parçaların riskini göze aldım her şey sorunsuz çalıştı güncellemeleri driverleri vs ayarladım. Ekipmanlar gelince güzel bir oyun testlerini yaparım. Ben ilk elime aldım dedim bu ne a. baya büyük geldi gözüme kasayı falanda dolu gösterdi ileride alta 3 tane daha fan alırsam dolu dolu görünür.

Kanka bu arada argbleri kontrol etmek için uygulama önerin varmı? Signal rgb yükledim beğenemedim ışıklar 10fps gibi dönüyor ve karışık armory create yükleyecektim fazla ram yer diye korkuyorum zaten 16 ramın çoğu gitti Windowsa falan @flyingatm

Merhabalar hayırlısıyla bu hafta bitmeden bu kartı almayı düşünüyorum bir şeyler ters gitmez ise daha öncesinde birkaç konuda tartışmıştık fakat almadan önce kendi konumu açayım dedim bu kart şu anda incehesapta en ucuz fiyatıyla satılıyor https://www.incehesap.com/sparkle-i...FzgHkQkrJWrWizcH0t4RrZ3edbPJtJqUqHipLBFgxWsPS ben zaten beyaz bir kart arıyordum bu da tam iyi denk geldi hem beyaz hem de 3 fanlı soğutması normal düz b580'e göre daha iyidir diye düşünüyorum uzun lafın kısası sizce bu kart üzer mi parasını hak ediyor mu ve benim işlemcim ile sıkıntı çıkarır mı işlemcim 7500F. Teşekkürler...
ben ilk çıktığında düz mavi olan modelini almıştık. güzel bi kart öneririm alınır. intelin kendi kartından çok daha iyi soğutması

Kanka bu arada argbleri kontrol etmek için uygulama önerin varmı? Signal rgb yükledim beğenemedim ışıklar 10fps gibi dönüyor ve karışık armory create yükleyecektim fazla ram yer diye korkuyorum zaten 16 ramın çoğu gitti Windowsa falan @flyingatm
SingnalRGB'de aslında öyle bir durum olmamalı ya. Ayarlarını iyi kontrol ettiniz mi hocam?

Ekran kartı bugün geldi açtım inceledim sonra montajladım. Ekran kartı 3 fanlı olduğu için inanılmaz büyük bir şey malzeme kalitesi orta diyebilirim. Şahsen rengi benim hoşuma gitmedi ben bembeyaz bir şey bekliyordum gelen kart elimde beyaz görünüyordu sisteme takınca bembeyaz sistemin içinde sarımsı gibi duruyor. Kasanın ışıkları açıkken apayrı bir renk kapalıyken apayrı bir renk. Işıkları kapatınca sarılığı belli oluyor .d onun dışında monitör ve ekipmanları beklediğim için daha testlerini yapamadım onlar gelince test sonuçlarını yazarım. Aşağıya fotoğraflarını bırakıyorum.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
@flyingatm
sistem baya iyi duruyo hocam eline sağlık inş sararma yapmaz parçalar

Limited Edition Ve Sparkle arasında pek bi fark yok 2 modelide kullandım ha 3 fan ha 2 fan ama Beyaz olduğu için tercih ederdim şahsen

SingnalRGB'de aslında öyle bir durum olmamalı ya. Ayarlarını iyi kontrol ettiniz mi hocam?
valla kurcaladımda anlamadım sildim sonra bakınırım bugün başka programlara olmadı yine yüklerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sistem baya iyi duruyo hocam eline sağlık inş sararma yapmaz parçalar
Sigara falan kullanmıyorum onun baya etkisi olur diye düşünüyorum onun dışında ara ara silirim.

İntelin tek sorunu bana göre rakiplerine göre 2k full de 100 150 fps arası vermesi olmuştu CS2 de onun haricinde yeterliydi denediğim oyunlarda

Limited Edition Ve Sparkle arasında pek bi fark yok 2 modelide kullandım ha 3 fan ha 2 fan ama Beyaz olduğu için tercih ederdim şahsen
Benim normalde bu sparkleden haberim yoktu düz siyah modeli alacaktım hatta baya inceleme izledim kutu içeriği baya premiumdu onun. Sonra bunu görünce kutu içeriği umrumda olmadı hem kasamı dolu gösterdi hemde beyaz 🤤

valla kurcaladımda anlamadım sildim sonra bakınırım bugün başka programlara olmadı yine yüklerim

Sigara falan kullanmıyorum onun baya etkisi olur diye düşünüyorum onun dışında ara ara silirim.
valla ben bi hevesle dizmiştim beyaz sistem bende sigara kullanmıyorum ama depremden sonra toz toprak çok olunca sararma yaptı ondan vazgeçtim siyah sisteme geçtim

İntelin tek sorunu bana göre rakiplerine göre 2k full de 100 150 fps arası vermesi olmuştu CS2 de onun haricinde yeterliydi denediğim oyunlarda
Hocam ben bu sisteme 1080p monitör almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı ? şu lenovonun meşhur 320hz olan modeli.

valla ben bi hevesle dizmiştim beyaz sistem bende sigara kullanmıyorum ama depremden sonra toz toprak çok olunca sararma yaptı ondan vazgeçtim siyah sisteme geçtim
Bende başta siyah dizecektim sıvı soğutmayı indirimde alınca ve kasada en çok dikkat çeken parça olduğu için direk sistemi beyaza çevirdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,730
Üyeler
199,901
Son üye
nwphem

Geri