100 derece sanki biraz fazla gibi thermal throttling yapıyor olabilir size işlemci soğutucuyu veya termal macunu değiştirmenizi öneririmOhooo, 90 derece ne ki, 265K'da 100 görüyorum ben. Bu OCCT testi sonucu ise hiç takılmayın, normal.
Hawali olsun diyorsan da bunu4 bakır borulu soğutucu yeter de artar. 600tl civarına çözersin.
260W'a kadar çıkıyor ya, normal. 240MM AIO ile bu kadar. Oyunlarda 50-60 arası. 360 şart bunlara.100 derece sanki biraz fazla gibi thermal throttling yapıyor olabilir size işlemci soğutucuyu veya termal macunu değiştirmenizi öneririm
Yo şart değil hocam alın size taş gibi olmasına rağmen çok f/p olan aynı zamanda hawali duran hava soğutucu260W'a kadar çıkıyor ya, normal. 240MM AIO ile bu kadar. Oyunlarda 50-60 arası. 360 şart bunlara.
Bende NZXT Kraken Elite 240 V2 2024 var hocam. Bundan iyi. Dediğim gibi 265K için şart. Macun MX-7.Yo şart değil hocam alın size taş gibi olmasına rağmen çok f/p olan aynı zamanda hawali duran hava soğutucu
Bununla akarsınız![]()
Ocypus Delta A62 EX Digital White 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Ocypus Delta A62 EX Digital White 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ayrıca termal macununuzun modeli nedir?
hocam oyuna girince 90 civarı görüyorum bunu alırsam tahmini kaç derece görürümBunu öneririm çok f/p bir ürün hemde hawali
![]()
Ocypus Delta A62 EX Digital White 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Ocypus Delta A62 EX Digital White 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Benimkinden iyi mi? tartışılırBende NZXT Kraken Elite 240 V2 2024 var hocam. Bundan iyi. Ddiğim gibi 265K için şart. Macun MX-7.
ben 4k lık sıvı soğutucu felan alıyım diyodum bu iş çözer mi4 bakır borulu soğutucu yeter de artar. 600tl civarına çözersin.
test değil hocam oyun içinde 90 görüyorumOhooo, 90 derece ne ki, 265K'da 100 görüyorum ben. Bu OCCT testi sonucu ise hiç takılmayın, normal.
Stok soğutucuna ve kasana bakım yapsan o da kurtarır da yani önereyim dedim soğutucu. Fazla fazla yeter.ben 4k lık sıvı soğutucu felan alıyım diyodum bu iş çözer mi
Bu taş gibi bir soğutucu bu arada fiyatıda uygun. Ryzen 5 5600 işlemcimi aşırı rahat soğutuyor.4 bakır borulu soğutucu yeter de artar. 600tl civarına çözersin.