Öneri Iphone 17 Pro Max Vs Xiaomi 17 Pro Max Vs Samsung Galaxy S25 Ultra

Jhii

80+
Reaksiyon skoru
60
Hocalarım selam, kısa bir zaman sonra KKTC'ye gideceğim ve gitmişkende telefonu tazelemek istiyorum. Aklımda başlıkta gördüğünüz 3 telefon var;

-Iphone 17 Pro Max 70-80K
-Xiaomi 17 Pro Max KKTC Fiyat bandı yok.
-Samsung Galaxy S25 Ultra 50-55k

Karşılaştırma yaptığımda IOS'un benim için hiçbir değeri yok ve bu zamana kadar da hiç IOS kullanmadım, arkadaşlarım öneriyor fakat çok sıcak bakmıyorum sadece farklılık olsun diye tercih edebileceğim bir seçenek olabilir ve arada kafadan 20k kadar bir fark var. Xiaomi 17 Pro Max ve Samsung S25 Ultra arasındayım ve açıkçası Xiaomiye daha yakınım, karşılaştırdığımda yazılım ve güncellemeler olarak Samsung'a göre geri kalsa da NVIDIA ve AMD olarak görüyorum ve bu zamana kadar hep AMD kullandım. Muhtemelen de Xiaomi tercih edeceğim. Fakat kullanıcı yorumları da önemli, bilinçlendirip yorum yaparsanız sevinirim.

bende xioami 17 pro max almayı düşünüyorum hocam kktc de bulamayabilirsiniz ama

bende xioami 17 pro max almayı düşünüyorum hocam kktc de bulamayabilirsiniz ama
Şansımı deneyeceğim hocam, bulamazsam da 2. el piyasasını düşünüp IOS da tercih edebilirim. Günümüzde android'ler değer kaybederken IOS çok değer kaybeden taraf olmadığı için belki Iphone 17 Pro Max tercih edilebilir gibi duruyor.

Şansımı deneyeceğim hocam, bulamazsam da 2. el piyasasını düşünüp IOS da tercih edebilirim. Günümüzde android'ler değer kaybederken IOS çok değer kaybeden taraf olmadığı için belki Iphone 17 Pro Max tercih edilebilir gibi duruyor.
kıbrıstan iphone alınca kayıt durumu nasıl oluyor hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

xioami 17 pro max 512/16 server kayıtlı versiyonu 52k bu arada tr de

kıbrıstan iphone alınca kayıt durumu nasıl oluyor hocam

xioami 17 pro max 512/16 server kayıtlı versiyonu 52k bu arada tr de
Oraları çok bilmiyorum hocam oralar ile farklı kişiler ilgileniyor hayatımda ki :kekw:

ben baktım 55k imei ödemen lazımmış hocam kıbrıstan alınca da :D
O zaman iki telefon yaparız hocam. Aktif kullandığım telefon hat telefonu olur, yeni alacağım da gündelik hayatta kullandığım. Kimse kusura bakmasın ama herhangi bir insan gidip IMEI için 55k vermez.

O zaman iki telefon yaparız hocam. Aktif kullandığım telefon hat telefonu olur, yeni alacağım da gündelik hayatta kullandığım. Kimse kusura bakmasın ama herhangi bir insan gidip IMEI için 55k vermez.
Tr de daha ucuz hocam bu arada ordan almayın bir mantığı yok

60 civarında satıyorlar yurtdışı sıfır

Hocalarım selam, kısa bir zaman sonra KKTC'ye gideceğim ve gitmişkende telefonu tazelemek istiyorum. Aklımda başlıkta gördüğünüz 3 telefon var;

Karşılaştırma yaptığımda IOS'un benim için hiçbir değeri yok ve bu zamana kadar da hiç IOS kullanmadım, arkadaşlarım öneriyor fakat çok sıcak bakmıyorum sadece farklılık olsun diye tercih edebileceğim bir seçenek olabilir ve arada kafadan 20k kadar bir fark var. Xiaomi 17 Pro Max ve Samsung S25 Ultra arasındayım ve açıkçası Xiaomiye daha yakınım, karşılaştırdığımda yazılım ve güncellemeler olarak Samsung'a göre geri kalsa da NVIDIA ve AMD olarak görüyorum ve bu zamana kadar hep AMD kullandım. Muhtemelen de Xiaomi tercih edeceğim. Fakat kullanıcı yorumları da önemli, bilinçlendirip yorum yaparsanız sevinirim.
Hocam aktif kullanıcı deneyimi lazımsa 2 aydır xiaomi 17pm kullanıyorum. Yardımcı olabilirim

Xiaomide imei halledildiğinden kesintisiz kullanırsın.
Genel değerlendirme açısında iphone 17 pm her türlü daha iyidir.

Xiaomide imei halledildiğinden kesintisiz kullanırsın.
Genel değerlendirme açısında iphone 17 pm her türlü daha iyidir.
Anladığım kadarıyla androidlerde IMEI çözülebilir ama IOS da imkansız vs diyorlar doğru muyum?

Yani iphone çok stabil ısınsada aynı performansı vermeye devam ediyor ki ztn 17 pm ısınmıyor Xiaomi 17 pm de performansı çok iyi ama her uygulama stabil değil samsung s25u da iphone nun Android hali ben şahsen arayüzünü daha çok seviyorum uzun ömürlü olsun diyosan
1 İphone
2 samsung
3 Xiaomi
Performans olarak
1 Xiaomi
2 Samsung ~ İphone
Arayüz
1 Samsung ~ İphone
2 Xiaomi
Ben olsam alma sıram böyle olurdu
1 İphone alırdım (nedeni uzun ömürlü 6 yıl kasma donma olmaz değer kaybetmez ama pil üzer )
2 Samsung (buda uzun ömürlü ama 3 yıldan sonra değer kaybeder ve kasmalar başlar)
3 Xiaomi ( hala çin markalarına güvenmiyorum ama güçlü)

• Beğen
Reaksiyonlar: Jhii
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,262
Üyeler
200,070
Son üye
Zlashove

Geri