ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,404
yeni samsunglara rom veya imei atılıyor mu ki? onlar da iphone gibi kilitli diye hatırlıyorumsamsung veya xiaomi alırsam
yeni samsunglara rom veya imei atılıyor mu ki? onlar da iphone gibi kilitli diye hatırlıyorumsamsung veya xiaomi alırsam
s26 ultra 86k 25 ultra 69k fiyatlara nereden baktınız bilmiyorum da. 15K fark için yurtdışı eziyeti çekilmez. Samsunglara da imei atma yolu kapanalı çok oldu zaten.hocam s26ultra ve iphone 17 pro max 120k sıfırı tr de, s25 de 65k yani kafadan 10-50k kadar aralık var, IOS alırsam zaten imei ile uğraşmamak için çift telefon takılırım ama samsung veya xiaomi alırsam da rom ve imei hallettirip tek telefon takılırım muhtemelen. Yani bence her türlü yurtdışı daha karlı duruyor.
www.n11.com
www.n11.com
hocam n11/trendyol vb gibi sitelerde satıcı samsung değilse alınmaz, çünkü bu tarz elemanlar da yurtdışı telefon yollayabiliyor ve herhangi bir şekilde thh ye başvurup haklı çıkamıyorsunuz. Ben kendi sitelerinden bakıp yazdım fiyatları.s26 ultra 86k 25 ultra 69k fiyatlara nereden baktınız bilmiyorum da. 15K fark için yurtdışı eziyeti çekilmez. Samsunglara da imei atma yolu kapandı artık.
Samsung Galaxy S25 Ultra 12 GB 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) Titanyum Gümüş 256 GB Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Galaxy S25 Ultra 12 GB 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) Titanyum Gümüş 256 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Samsung Galaxy S26 Ultra 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) Beyaz 256 GB Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Galaxy S26 Ultra 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) Beyaz 256 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
O zaman iki ihtimal kalıyor ya Samsung veya IOS alıp 2 telefon takılacağım ya da Xiaomi alıp tek telefon, ki muhtemelen xiaomi alacağım bulursam.yeni samsunglara rom veya imei atılıyor mu ki? onlar da iphone gibi kilitli diye hatırlıyorum
arayüz olarak daha kullanışlı daha akıcı samsung?Ya 17 pro max ile kıyaslanan cihazlara bak cidden iç parçalayan konu, bir android sevdalısı ve anti apple kullanıcısı iken, 1 kere sadece kısa sürede deneyimlemiş olduğum apple serüvenimden sonra anladım ki telefon dediğimiz şey apple, başka bir açıklaması yok. Samsungu sabaha kadar savunan tipler olur anlıyorum ama, apple akıcılığı ve ekosistemi o kadar kusursuz ki...
YA da tr s25 ultra almakO zaman iki ihtimal kalıyor ya Samsung veya IOS alıp 2 telefon takılacağım ya da Xiaomi alıp tek telefon, ki muhtemelen xiaomi alacağım bulursam.
Samsungta ne kullandin iphoneda ne kullandinYa 17 pro max ile kıyaslanan cihazlara bak cidden iç parçalayan konu, bir android sevdalısı ve anti apple kullanıcısı iken, 1 kere sadece kısa sürede deneyimlemiş olduğum apple serüvenimden sonra anladım ki telefon dediğimiz şey apple, başka bir açıklaması yok. Samsungu sabaha kadar savunan tipler olur anlıyorum ama, apple akıcılığı ve ekosistemi o kadar kusursuz ki...
Öyle bir şey yok hocam. Distribütor garantili aldığınız sürece satıcının hiç bir önemi yok. Zaten attığım linklerin birinde de n11 kendi satıyor. Kendi sitelerinden kazıklanmaya gerek yok yani.hocam n11/trendyol vb gibi sitelerde satıcı samsung değilse alınmaz, çünkü bu tarz elemanlar da yurtdışı telefon yollayabiliyor ve herhangi bir şekilde thh ye başvurup haklı çıkamıyorsunuz. Ben kendi sitelerinden bakıp yazdım fiyatları.
arayüz olarak daha kullanışlı daha akıcı samsung?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
YA da tr s25 ultra almak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Samsungta ne kullandin iphoneda ne kullandin
S25U mantıklı ama onu da yurtdışından almak mantıklı değil bence 55K verene kadar 70K ya TR cihazı alınır.Hocalarım selam, kısa bir zaman sonra KKTC'ye gideceğim ve gitmişkende telefonu tazelemek istiyorum. Aklımda başlıkta gördüğünüz 3 telefon var;
-Iphone 17 Pro Max 70-80K
-Xiaomi 17 Pro Max KKTC Fiyat bandı yok.
-Samsung Galaxy S25 Ultra 50-55k
Karşılaştırma yaptığımda IOS'un benim için hiçbir değeri yok ve bu zamana kadar da hiç IOS kullanmadım, arkadaşlarım öneriyor fakat çok sıcak bakmıyorum sadece farklılık olsun diye tercih edebileceğim bir seçenek olabilir ve arada kafadan 20k kadar bir fark var. Xiaomi 17 Pro Max ve Samsung S25 Ultra arasındayım ve açıkçası Xiaomiye daha yakınım, karşılaştırdığımda yazılım ve güncellemeler olarak Samsung'a göre geri kalsa da NVIDIA ve AMD olarak görüyorum ve bu zamana kadar hep AMD kullandım. Muhtemelen de Xiaomi tercih edeceğim. Fakat kullanıcı yorumları da önemli, bilinçlendirip yorum yaparsanız sevinirim.