ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,436
nasıl nasıl plastik? plastik malzemeden yapmışlar telefonuNasıl plastik hocam ?
nasıl nasıl plastik? plastik malzemeden yapmışlar telefonuNasıl plastik hocam ?
Bu site güvenilir mi hocam ?Ben zaten 17 pro max'in o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum bence xiaomi 15 ultra daha iyi olduğunu düşünüyorum
Telefonun arkasında deri var deri (tabii ki gerçek deri değil ama hissiyatı güzel)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam öyle bişiy yapmayın benim attığım siteden kendiniz yapın
![]()
Download Xiaomi 17 Pro Max Firmware ROM TWRP (popsicle)
Xiaomi Xiaomi 17 Pro Max Firmware (popsicle) ⭐ Xiaomi 17 Pro Max ROM ⭐ Xiaomi 17 Pro Max Global ROM - EU ROM - TWRP - Fastboot ROMmifirm.net
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eu romu indirin
Evet hocamBu site güvenilir mi hocam ?
Sadece topluluk tarafından yapıldığı için birkaç sorun çıkabilir ama çin romundan iyidirEvet hocam
Nerden baktınız bu bilgiye hocam ? Ben ne kadar video izlediysem ne kadar kaynak baktıysam hepsinde yan çerçeve aliminyum arka panel fiberglass ön cam ise xiaominin kendi geliştirdiği dragon crystal glass 3 bulunuyor ?nasıl nasıl plastik? plastik malzemeden yapmışlar telefonu
Fiberglas olmasının sebebi kablosuz şarj için alüminyum kullanılamaması zatenNerden baktınız bu bilgiye hocam ? Ben ne kadar video izlediysem ne kadar kaynak baktıysam hepsinde yan çerçeve aliminyum arka panel fiberglass ön cam ise xiaominin kendi geliştirdiği dragon crystal glass 3 bulunuyor ?
Yok hocam öyle zatende arkadaş plastik dediği için sordum. Neresi full plastik acaba telefonun diye ben nerden baktıysam doğru düzgün plastik göremedim çünküFiberglas olmasının sebebi kablosuz şarj için alüminyum kullanılamaması zaten
fiberglass ne demek iyi araştırNerden baktınız bu bilgiye hocam ? Ben ne kadar video izlediysem ne kadar kaynak baktıysam hepsinde yan çerçeve aliminyum arka panel fiberglass ön cam ise xiaominin kendi geliştirdiği dragon crystal glass 3 bulunuyor ?
Kompozit malzeme dostum bende biliyorum ama full plastik diyorsun neredeyse yani benim burdan ne anlamam gerekiyor acabafiberglass ne demek iyi araştır
full plastik demedim, cam yapsalarmış. alınmaz yahu tasarım birebir apple tema birebir apple isim bile apple. bu kadar apple özentisi bir firma olmaz ki yahu dandik duruyor ciddi manada almaya kullanmaya utanırımKompozit malzeme dostum bende biliyorum ama full plastik diyorsun neredeyse yani benim burdan ne anlamam gerekiyor acabaadamlar arkayı full aliminyumdan mı yapsaydı.
Apple daha iyi ve daha bütçeye uygun olsaydı apple tercih ederdik hocam elimizde bu var yapacak bir şey yok maaleseffull plastik demedim, cam yapsalarmış. alınmaz yahu tasarım birebir apple tema birebir apple isim bile apple. bu kadar apple özentisi bir firma olmaz ki yahu dandik duruyor ciddi manada almaya kullanmaya utanırım
sen utanmalısın demiyorum kendim için konuşuyorumApple daha iyi ve daha bütçeye uygun olsaydı apple tercih ederdik hocam elimizde bu var yapacak bir şey yok maalesefBen 2 aydır kullanıyorum açıkcası apple ne kadar kullanan arkadaşım varsa benim telefonuma imrenerek bakıyor. Appleda olmayan kamera bu telefonda var çünkü neredeyse herkes karşılaştırdı 17pm 15 ultra kadar iyi çekmesede apple tarafında neredeyse rakibi yok yani hem daha ucuza telefon alıyorum hemde daha kaliteli bunu neresinden utanmamız gerekiyor.
hocam s26ultra ve iphone 17 pro max 120k sıfırı tr de, s25 de 65k yani kafadan 10-50k kadar aralık var, IOS alırsam zaten imei ile uğraşmamak için çift telefon takılırım ama samsung veya xiaomi alırsam da rom ve imei hallettirip tek telefon takılırım muhtemelen. Yani bence her türlü yurtdışı daha karlı duruyor.55K yurtdışı s25u ya vereceğine biraz daha verir ikici el veya sıfır tr alırsın. 17 pro max için de aynısı geçerli bence tr den al geç.