TCL 65t8d,65c6k ve 65p8k Farkı

@Frekans76 Abimiz müsait olursa size yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
Tek söyleyebileceğim satın alacağınız zaman akşam saatlerinde internette ekstra indirimler olabiliyor. (Genelde vatanda)

@Frekans76 Abimiz müsait olursa size yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
Tek söyleyebileceğim satın alacağınız zaman akşam saatlerinde internette ekstra indirimler olabiliyor. (Genelde vatanda)
Hocam valahi 65T8D modeli çok kafama yattı media markette şu an 48.490 tl c6k ile arasında fiyat farkı var biraz onu alasım var şu an

Hocam valahi 65T8D modeli çok kafama yattı media markette şu an 48.490 tl c6k ile arasında fiyat farkı var biraz onu alasım var şu an
Hocam 65c6k 52 k ya satılmıştı vataninternetmagazasindakigeceindirimlerinde,
c6k/İffalcon u95a, T8D den biraz daha iyi Tv dir.
Amazon, Hepsiburada, Trendyol da İffalcon 65u95a lara da bakabilirsiniz...
P8k Qled tir Hocam, diğerleri mini led.
Mini led almak her zaman daha iyidir.

Hocam 65c6k 52 k ya satılmıştı vataninternetmagazasindakigeceindirimlerinde,
c6k/İffalcon u95a, T8D den biraz daha iyi Tv dir.
Amazon, Hepsiburada, Trendyol da İffalcon 65u95a lara da bakabilirsiniz...
P8k Qled tir Hocam, diğerleri mini led.
Mini led almak her zaman daha iyidir.
Tam da dm atmıştım size :)
İffalcon çok alasım yok nedense 65T8D ile 65C6K arasında kaldım şu anda çok fark var mıdır acaba arada 6.750 tl fark var değer mi çok farkı var mı

Tam da dm atmıştım size :)
İffalcon çok alasım yok nedense 65T8D ile 65C6K arasında kaldım şu anda çok fark var mıdır acaba arada 6.750 tl fark var değer mi çok farkı var mı
65c6k vatan internet magazasindaki gece indirimlerinde bazen 52 k lara satılıyor, genelde 56-57 k lara satılıyor
İffalcon 65u95a ise Amazon Trendyol Hepsiburada 52-53 k lara satılıyor, ikisi de ayni özelliklerde hocam, bir tercih olabilir diye yazdim.
T8D yerine c6k veya iffalcon u95a tavsiye ederim hocam.

65c6k vatan internet magazasindaki gece indirimlerinde bazen 52 k lara satılıyor, genelde 56-57 k lara satılıyor
İffalcon 65u95a ise Amazon Trendyol Hepsiburada 52-53 k lara satılıyor, ikisi de ayni özelliklerde hocam, bir tercih olabilir diye yazdim.
canlıda da görmüştüm bu c6k modelini renkleri çok güzel

65u95a buda şu an 56 k ya yakın olmuş durumda o zaman akşamları bekleyip c6k yı 52k ye almaya bakacağız yani :)

canlıda da görmüştüm bu c6k modelini renkleri çok güzel
Sin çıkan v655 yazılım ile görüntü biraz daha iyi oldu hocam,
Ayrica Tcl ve İffalcon Tv kullanıcılarinin 7/24 sorularına cevap bulacağı, ekran görüntü ayarlarını yapma, yeni çıkan yazilimlari yükleme, sterimo Cloudstream Nuvio gibi Apk leri yükleyip film dizi mac izleme ve daha bir cok konuda Telegramda 2367 uyeli sayfasi da var hocam, bu cok büyük bir artidir da...

Sin çıkan v655 yazılım ile görüntü biraz daha iyi oldu hocam,
Ayrica Tcl ve İffalcon Tv kullanıcılarinin 7/24 sorularına cevap bulacağı, ekran görüntü ayarlarını yapma, yeni çıkan yazilimlari yükleme, sterimo Cloudstream Nuvio gibi Apk leri yükleyip film dizi mac izleme ve daha bir cok konuda Telegramda 2367 uyeli sayfasi da var hocam, bu cok büyük bir artidir da...
En mantıklı seçin c6k sanki de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,261
Üyeler
200,069
Son üye
Uyar.ll

Geri