Lga 1851 Aıo Adaptörü Oynuyor

Reaksiyon skoru
2
NZXT Kraken Elite 280 modelini bilgisayarıma takmak için şu soket adaptörü gibi birşeyi anakartın arkasına taktım ve önden verilen vida gibi şeylerle sıkabildiğim kadar sıktım ancak anakartın arkasına taktığım şey oynuyor. Oynaması sıvı soğutucuyu takana kadar normal midir

Oynar. Yapısı o, AIO üstüne monte edilince sıkışır ve tam tutar. Çarpraz vidalamaya dikkat. O arkaya taktığınız şeyde genelde 3M yapıştırma olur hizalama kaybı olmaması için. Onu da söktüğünüze emin olun yeter.

Oynar. Yapısı o, AIO üstüne monte edilince sıkışır ve tam tutar. Çarpraz vidalamaya dikkat. O arkaya taktığınız şeyde genelde 3M yapıştırma olur hizalama kaybı olmaması için. Onu da söktüğünüze emin olun yeter.
Sağolun hocam, bantsız çıktı soğutucudan. Çapraz vidalama nedir, bir bilgim yokta?

Sağolun hocam, bantsız çıktı soğutucudan. Çapraz vidalama nedir, bir bilgim yokta?
AIO'yu üstüne oturtunca dengeli baskı yapması için işlemciye; 3 tur sağ üst, 3 tür karşısındaki sol alt, sonra 3 tur sol üst sonra onun karşısındaki 3 tur sağ alt şeklinde yavaş yavaş vidalayın 3-3-3-3 şeklinde. AIO ağzındaki koruma jelatinin de çıkarmaya dikkat edin.

Güle güle kullanın. Konusunu ben açmıştım sanırım sıcak fırsatlarda o AIO'nun. Çok güzel AIO.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,228
Üyeler
201,444
Son üye
Batoul mattar
Geri