ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,519
kral adamsın vesselamBen Twitter'daki kürtçülük düzeyinde solculuk yapan tiplerde gördüm bu akım çıkmadan çok önce, hem o yüzden antipatiğim hem de gram komik değil.
kral adamsın vesselamBen Twitter'daki kürtçülük düzeyinde solculuk yapan tiplerde gördüm bu akım çıkmadan çok önce, hem o yüzden antipatiğim hem de gram komik değil.
Marketlerin kendi enerji içeceklerinin neredeyse hepsi aynı monsterin tadını biraz beğendimhangilerini denedin ki hocam
evet saçma sapan enerji içeceklerinin tatları hepsi aynı o konuda haklısın monsterlar güzel oluyor beyaz monster muazzam bir şeyMarketlerin kendi enerji içeceklerinin neredeyse hepsi aynı monsterin tadını biraz beğendim
Evet onu birde yeşilli olanı içtim şekersiz olanları onlar güzel gibievet saçma sapan enerji içeceklerinin tatları hepsi aynı o konuda haklısın monsterlar güzel oluyor beyaz monster muazzam bir şey
aula'ya laf ettirmem hocam zamanında ucuza aldım hala kullanıyorum taş gibi alet. Vatan savunur gibi savunurum.Herkes kendince "balon" olarak gördüğü, İngilizce tabirle size göre "overrated" olan ürünleri paylaşabilir mi, kimler neler düşünüyor merak ettim. İlginç şeyler çıkabilir.
Bu teknolojik bir şey olmak zorunda değil. Bir futbolcu olabilir, araba modeli de olabilir, mutfak eşyası da olabilir, yemek de olabilir. Tamamen size kalmış, neler çıkacak bir görelim.
Hakarete varmadan herkesin paylaşımı da her türlü yoruma açık olsun, aynı zamanda neyin neden olduğunu tartışalım.
Herkes en fazla 3 ürün söyleyebilsin.
Ben başlıyorum;
- 9070XT
- Aula F75
- Pizza
Hocamıza dokunmayın kardeşim.Sırasıyla:
1-)Mantı
2-)Celal Şengör
3-)Rench Sos
Rench Sos yerine yazabilirim çok talep gelirse.Hocamıza dokunmayın kardeşim.
Düzenle hadi. Orada Trump yaz.
Ben şikayetçiyim. Taleplere karşı oy kullanımı açılsın. Trump 2 ci şıkka eklenmeli.Rench Sos yerine yazabilirim çok talep gelirse.
Yok o çok abartı oldu ya 1050Ti ile asla yarışamazFanboyluk yaptığım yok, overrated'ın anlamını çok iyi biliyorum ve üstüne basa basa söylüyorum, ekran kartı tarihinin en overrated kartı 9070XT'dir.
O her alanda var ya hiç şaşmaz![]()
Bu soruya da kısaca “nolan filmleri” diyebilirm sanırım. Hazır Odyssey abartıları her yeri doldurmuşken anmak lazım. 1-2 filmini beğeniyorum ama adamın yaptığı her şey gereksiz abartılıyor.Herkes kendince "balon" olarak gördüğü, İngilizce tabirle size göre "overrated" olan ürünleri paylaşabilir mi, kimler neler düşünüyor merak ettim. İlginç şeyler çıkabilir.
Bu teknolojik bir şey olmak zorunda değil. Bir futbolcu olabilir, araba modeli de olabilir, mutfak eşyası da olabilir, yemek de olabilir. Tamamen size kalmış, neler çıkacak bir görelim.
Hakarete varmadan herkesin paylaşımı da her türlü yoruma açık olsun, aynı zamanda neyin neden olduğunu tartışalım.
Herkes en fazla 3 ürün söyleyebilsin.
Ben başlıyorum;
- 9070XT
- Aula F75
- Pizza