❌İndirim Bitti! Madparfüm N11'de 1000tl'ye 400tl Kupon

İkisi de cacık, sıkıyorsun dışarıda uçup gidiyor. Yanında sürekli taşıman lazım. 3 tane buradan alacağıma 1 tane zara alırım daha iyi.
ya verdiğin paradan ne bekliyorsun ki Hacı kokusu tatmin edici nemlendirici kullanıp sıktığın zaman gün boyu koku kalıyor.

Arkadaşlar ben düzenli kullanıyorum. Bazı parfümleri tişörte sıkıyorum öbür gün sabah hala kokusu geliyor. Cacık diyen arkadaş neye göre cacık diyor. Ben çok memnun kaldım. Her ürünü aynı kalitede değildir belki ama bazı ürünleri cidden çok başarılı denendi onaylandı

Arkadaşlar ben düzenli kullanıyorum. Bazı parfümleri tişörte sıkıyorum öbür gün sabah hala kokusu geliyor. Cacık diyen arkadaş neye göre cacık diyor. Ben çok memnun kaldım. Her ürünü aynı kalitede değildir belki ama bazı ürünleri cidden çok başarılı denendi onaylandı
Hangilerinden memnun kaldınız acaba ?

bende kullandıklarımdan memnunum, fiyat performans gerçekten bu ürünüde tavsiye ederim daha önce kullanmıştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende kullandıklarımdan memnunum, fiyat performans gerçekten bu ürünüde tavsiye ederim daha önce kullanmıştım

Ekler

• IMG_7083.webp
    IMG_7083.webp
    88.5 KB · Hit: 10
Eskisi gibi kaliteli değil ama aldım uyguna geldi sağol

Ben de 2-3 haftadır muadil bi parfüm alsam diye bakınıyordum ama yüzlerce satış yapan kişi veya kurum çıktı karşıma iyice kafam karıştı. Dün de mad'e gittim yeni çıkıp övgü alan mon blue vardı onu sıktım üstüme ama yayılımı ve kalıcılığı az gelmişti. 2300 lira fiyatı var ayrıca.

İşten gelince emre geldi'nin kampanyası varmış yapıştırdım gitti, yoksa hepsinden vazgeçecektim :) Kokular hakkında en ufak fikrim yok sadece okuduğum yorumlardan popüler olanları set yapmış. Aşağıdaki 100ml 4 ürünü 3990a veriyor 50 adet sınırlı stokla. Hata mı ettim bilmiyorum artık gelince göreceğiz.

1785006271200.webp

parfüm önerinsene beyler yazın kullanılacak aşırı da pahalı olmasın da

Geri