Yardım Yeni Aldığım Monitörde Sorun

Swerch

80+
Reaksiyon skoru
7
İyi günler yeni aldığım monitörde panel arasında bir parça farkettim fotoğrafta gözüküyor zaten büyük gözüktüğü fotoğraf makro kamera ile çekilmitir o kadar büyük değil Trendyol aracılığı ile incehesap satıcısından aldığım aoc 24g4hre monitörü değişim istersem değiştirirlermi iade etmeden çünkü bonuslarla almıştım 1089Tl ye bonusun süresi ayın 10 unda son yada iade edip tekrar alabilir miyim yetişir mi istanbulda yaşıyorum incehesapda istanbulda gönderim sağlıyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz.

Ekler

• monıtor foto 1.webp
    monıtor foto 1.webp
    166.8 KB · Hit: 42
  • monıtor foto 2.webp
    monıtor foto 2.webp
    21.5 KB · Hit: 44
  • monıtor foto 3.webp
    monıtor foto 3.webp
    11.6 KB · Hit: 46
bence wp üzerinden incehesapla iletişime geç duruma göre monitörü al incehesap şubesine kendin götür kutudan böyle çıktı de veya iade et bonusu farklı bi şeyde kullan bu nasıl olmuş olabilir böyle

bence wp üzerinden incehesapla iletişime geç duruma göre monitörü al incehesap şubesine kendin götür kutudan böyle çıktı de veya iade et bonusu farklı bi şeyde kullan bu nasıl olmuş olabilir böyle
bende bilmiyorum ne oldugunu hıc farketmedım kurulumu yaptım nb ye sonradan farkettım elden kabul ederler mı eger ayın 10 una kadar yetısırse tekrar aynı fıyata alabılırım zam yemezse oda

bende bilmiyorum ne oldugunu hıc farketmedım kurulumu yaptım nb ye sonradan farkettım elden kabul ederler mı eger ayın 10 una kadar yetısırse tekrar aynı fıyata alabılırım zam yemezse oda
bu yüzden wp üzerinden iletisime geç duruma göre götür dedim ya baska siteden aldın diye kabul etmeyebilirler yaz sen simdiden

Geri