Yine Kaza Yaptım !

Merhaba yine bir motor kazası geçirdim geçen %100haklıydım yine öyle olucam trafik polisi tutanak tuttu ve hastaneye gittim ciddi bir şey çıkmadı (motor perte çıkar muhtemelen dedi servis şasi kaymış ama sigortanın vereceği paraya muhtemelen emsalini alamayacağım başka haklarım var mı fotoğrafları paylaştım) ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Hocam geçmiş olsun öncelikle

Ama merk ediyorumda sigorta şirketi neden emsalini alacak parayı ödemeyecek dediniz ? Yani bildiğim kadarıyla 2.el piyasasına bakıp işte sizin km gibi detaylarıda göz önüne alarak fiyat neyse onu ödüyorlar diye biliyorum eğer daha az önerirse hukuki olarka reddetme ve daha adil fiyat talep etme hakkınız var

(Bu arada bence sigorta şirketleri bankalardan bile pis bir şey)

Hocam geçmiş olsun öncelikle üstteki kaza benim kuzenim 10Haziran da vefat etti, kendisi 19 yaşındaydı çocukluğumuz beraber geçmişti tanıdığım en karakterli insanlardan biriydi elin adamının hatası yüzünden kuzenimi kaybettim adam %100 hatta %200 hatalı. Önceki yılda dayım kaza geçirdi ağır yaralandı motordan. Siz ne kadar dikkatli de olsanız dangalağın biri gelip çarpıyor hocam Allah Aşkına imkanınız varsa bırakın.
Allah rahmet eylesin hocam mekanı cennet olsunda sanırım kuzenin ekipman kullanmıyor kask hariç bu zaten bile bile ölüme gitmektir ben de motor kullanıcısıyım level 2 korumalı ceket eldiven kask dizlik olmadan binmem motora bunlar cidden hayat kurtaran faktörler tekrardan allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin hocam mekanı cennet olsunda sanırım kuzenin ekipman kullanmıyor kask hariç bu zaten bile bile ölüme gitmektir ben de motor kullanıcısıyım level 2 korumalı ceket eldiven kask dizlik olmadan binmem motora bunlar cidden hayat kurtaran faktörler tekrardan allah rahmet eylesin
Adam o kadar hızlı çarpmış ki kask kafasından uçmuş hocam. O ekipmanlar biryere kadar kurtarır gerisi ceset bozulmasın diyedir maalesef.

sigorta şirketi motorun ederini öldürmez merak etme. 2. el fiyatı neyse onu alırsın. exper atanacak, dosya beklenecek. bu süre içerisinde experi ne kadar darlarsan işin o kadar hızlı biter. sürekli ara, beklersen bazı experler çoooook uzun süre bekletiyor.

Allah bir defa kurtarmış birakmamissin ikinci defa kurtarmış bence bırak artık. Sende bir hasar varsa haklıysan sigortadan para almaya bak geçen instada kızın biri serçe parmağı kirildi diye 2 milyon tazminat almıştı. Neyse motor kazasının kötü tarafını görmüş biri olarak söylüyorum motoru terk et.
serçe parmağı kırığına 2m imkansız ne yazık ki benim 7 kırığım var 3 ameliyat oldum 1.5m belki gelicek tahminim. 2 ay sonra güncellerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sigorta şirketi motorun ederini öldürmez merak etme. 2. el fiyatı neyse onu alırsın. exper atanacak, dosya beklenecek. bu süre içerisinde experi ne kadar darlarsan işin o kadar hızlı biter. sürekli ara, beklersen bazı experler çoooook uzun süre bekletiyor.
öldürüyorlar basbaya

sigorta şirketi ölü fiyat veriyor senin itiraz etmenle uğraştırıyor

Noktası harfine kadar ne yasadiysan aynısını yaşadım Allah sabır sağlık versin

motor kazası pistir geçmiş olsun

serçe parmağı kırığına 2m imkansız ne yazık ki benim 7 kırığım var 3 ameliyat oldum 1.5m belki gelicek tahminim. 2 ay sonra güncellerim

öldürüyorlar basbaya

sigorta şirketi ölü fiyat veriyor senin itiraz etmenle uğraştırıyor
sıfır fiyatını vermiyor sana doğal olarak. bayiden 120 ye aldım sigorta 80 ödedi tarzı bir şeyi anormal sayıyorsun herhalde. motorumla kaza yaptım karşı taraf %100 haksız çıktı 128 aldığım motor için 87 bin aldım. kaldı ki 2. el ederi de oydu yani.

sıfır fiyatını vermiyor sana doğal olarak. bayiden 120 ye aldım sigorta 80 ödedi tarzı bir şeyi anormal sayıyorsun herhalde. motorumla kaza yaptım karşı taraf %100 haksız çıktı 128 aldığım motor için 87 bin aldım. kaldı ki 2. el ederi de oydu yani.
350 binlik motora 150 ödedi hadi %25 kusur bende 200k motor 1000km de daha

Hocam geçmiş olsun öncelikle üstteki kaza benim kuzenim 10Haziran da vefat etti, kendisi 19 yaşındaydı çocukluğumuz beraber geçmişti tanıdığım en karakterli insanlardan biriydi elin adamının hatası yüzünden kuzenimi kaybettim adam %100 hatta %200 hatalı. Önceki yılda dayım kaza geçirdi ağır yaralandı motordan. Siz ne kadar dikkatli de olsanız dangalağın biri gelip çarpıyor hocam Allah Aşkına imkanınız varsa bırakın.
Allah rahmet eylesin
Servisi mi
Exper derken servisi mi

350 binlik motora 150 ödedi hadi %25 kusur bende 200k motor 1000km de daha

Allah rahmet eylesin
Servisi mi
Exper derken servisi mi
hayır servis ile exper farklı. servis sadece dosyanı açar.

dosyan expere gider. experden yetkili kişi motoru bıraktığın servise gelir, parça listesi çıkartır. motorundaki hasarı tespit eder.

exper yetkilisi hasarı belgeledikten sonra servise gönderip der ki "değişmesi gereken parçalar bunlar, bir fiyat çıkar".

servis işçiliğini de dahil ederek bir fiyat çıkartır. buradan sonrasında sigorta şirketi devreye giriyor sanırım. hasarın tutarına göre aracının pert olup olmayacağı belirleniyor. hasar çok çıkarsa araç perte ayrılıyor, ödemesi sana yapılıyor.

bu hasar tespit işini exper yapıyor. sigortadan da servisten de bağımsız. experler hasar tespitini geciktirdikçe iş uzadıkça uzuyor. servisini ara "dosya experde" derse hangi experde olduğunu sor. experi bulduktan sonra adını soyadını söyle, tcni söyle sürekli arayıp dur. peşine düşmezsen 2-3 ay bile bekletebilirler....

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,326
Üyeler
200,345
Son üye
guney0101

Geri