Yardım Otomotiv Teknolojisi 2 Yıllık Okunur Mu?

Reaksiyon skoru
0
Otomotiv teknolojisi okumayı düşünüyorum 1 hafta sonra tercih yapıcam
Sıralamam 700 bin hangi üniversitede okumamı tavsiye ediyosunuz okuyan varmı bu bölümü hangi üni iyi acaba

Yeditepe'de Otomotiv teknolojisi okudum. Yeditepe'de bölüm Almanca onu dikkat ederek yaz. Onun dışında araba hobin ise ve daha sonrasında servislerde veya sanayi ortamında çalışmayacaksan okumanın pek bir anlamı yok bence. Ben üniversite okumak istemiyordum, hobim arabalar olduğu için en azından bunu okuyayım diye yazdım bölümü. Bölüm derslerinin zorluğu orta seviyede ama yan ders olarak tarih, insanlık tarihi, türk dili ve edebiyatı gibi dersler var 3. dönemde verebildim tarih derslerini, biraz nefret ettirdi açıkçası.

ülkedeki araba fabrikaları ne tür çalışanlar alıyor montaj işlerinde

Muhendislik diplomalarinin bile parayla satildigi ulkede bu saatten sonra hicbisey okunmaz okunsada tek basina diplomanin faydasi olmaz. Eger otomativ sektorunde hedef varsa gidip iki yil bir ustanin yaninda calisip bir yandan da kalfalik , ustalik belgesi almak cok daha mantikli olur.

okunur abi git oku bakarsin sonra dgs ile makine otomotiv muhendisligine gecersin veya hic oladi teknisyen olursun parani kazanirsin

Yeditepe'de Otomotiv teknolojisi okudum. Yeditepe'de bölüm Almanca onu dikkat ederek yaz. Onun dışında araba hobin ise ve daha sonrasında servislerde veya sanayi ortamında çalışmayacaksan okumanın pek bir anlamı yok bence. Ben üniversite okumak istemiyordum, hobim arabalar olduğu için en azından bunu okuyayım diye yazdım bölümü. Bölüm derslerinin zorluğu orta seviyede ama yan ders olarak tarih, insanlık tarihi, türk dili ve edebiyatı gibi dersler var 3. dönemde verebildim tarih derslerini, biraz nefret ettirdi açıkçası.
Peki staj işleri nasıl oluyo ne kadar sürüyo ne zaman başlıyo bilginiz varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

okunur abi git oku bakarsin sonra dgs ile makine otomotiv muhendisligine gecersin veya hic oladi teknisyen olursun parani kazanirsin
Siz okudunuzmu bitirdinizmi

Peki staj işleri nasıl oluyo ne kadar sürüyo ne zaman başlıyo bilginiz varmı
Ben 4. dönemimde yaptım 6 ay. Staj yerini kendim buldum. Staj yaparkende asgari ücretin %30u kadar ücret alıyorsun en azından keyfi harcamalar için güzel oluyor.

Geri