Yardım M2 SSD Ye Soğutucu Gereklimi? Öneri?

EMRE_19

80+
Reaksiyon skoru
3
Kioxia Exceria Basic NVMe 2TB PCIe 4.0 M.2 SSD
Maksimum Sıralı Okuma Hızı: 7.300 MB/s

ELİMDE BU SSD VAR . BUNA SSD SOĞUTUCUSU ALMALIMIYIM. ALMAM GEREKİRSE SSD SOĞUTUCU ÖNERİNİZ VARMIDIR?

Kioxia Exceria Basic NVMe 2TB PCIe 4.0 M.2 SSD
Maksimum Sıralı Okuma Hızı: 7.300 MB/s

ELİMDE BU SSD VAR . BUNA SSD SOĞUTUCUSU ALMALIMIYIM. ALMAM GEREKİRSE SSD SOĞUTUCU ÖNERİNİZ VARMIDIR?
Tabi alırsan iyi olur. Anakartın soğutucusu ile bile gen4 ler oyunda 55-60 derece arasi görüyor.

Benim SSD 70 dereceye yaklaşıyor çoğu zaman oyunda. Düşük kalite bir soğutucu kaç derece fark ettirir acaba? Ekran kartının hemen üstünde SSD konumu ve ekran kartı da 75-80 derecelerde diyebilirim hız aşırtmalı şekilde. Hot spot: 95-100 derece.
Tabi alırsan iyi olur. Anakartın soğutucusu ile bile gen4 ler oyunda 55-60 derece arasi görüyor.

Benim SSD 70 dereceye yaklaşıyor çoğu zaman oyunda. Düşük kalite bir soğutucu kaç derece fark ettirir acaba? Ekran kartının hemen üstünde SSD konumu ve ekran kartı da 75-80 derecelerde diyebilirim hız aşırtmalı şekilde. Hot spot: 95-100 derece.
Ekran kartın kaç yıllık? Hiç bakım yapıldı mı?
Sıcaklıklar biraz fazla

1 buçuk yıl aktif olarak kullanıldı. Yeni sayılır. Hiç dokunmadım ama toz kondurmam cihazıma. RX 6700 XT safir model, çift fanlı. MX7 macun iyi olur diyeceksin belki de :) İşlemci ile birlikte yenilemeyi düşünüyorum ya çünkü forumda bazı üyeler macunu yenileyip sıcaklık karşılaştırma yapmış ve çok ciddi düşüş görmüş. Yani macunun o kadar etki edeceğini hayal etmezdim.

Geri