Yardım Sahibinden Param Guvende Hakkında Yardım !

Çok büyük risk almışsınız hocam, öyle şey mi olur sen o ürünü almışsın artık öyle boş sebepten iade mi edilir korkutun iade etmesin.
İade edeceğim diyor illa, kargo şubesinde video çekmesini söyledim. Elimde adı soyadı açık adresi var zaten ayrıca şubede tutanakla açacağım kutuyu. Sahibinden hesabına bakarak güvendim 2020de açılmış ve 2 başarılı satıl var diye. Pg ile satın alım yaparken kargocunun iadeleri kontrol etmesi vs. Lazım bence. Böyle olmaz bu sistem sahibinden yattığı yerden 1000 lira cebe indiriyorsa gerekirse kendi servisini kuracak aracı olarak bağımsız inceleme yapacak

İade edeceğim diyor illa, kargo şubesinde video çekmesini söyledim. Elimde adı soyadı açık adresi var zaten ayrıca şubede tutanakla açacağım kutuyu. Sahibinden hesabına bakarak güvendim 2020de açılmış ve 2 başarılı satıl var diye. Pg ile satın alım yaparken kargocunun iadeleri kontrol etmesi vs. Lazım bence. Böyle olmaz bu sistem sahibinden yattığı yerden 1000 lira cebe indiriyorsa gerekirse kendi servisini kuracak aracı olarak bağımsız inceleme yapacak
Yurt dışında bildiğim Çin'de ve Amerika'da bunu yapan şirketler var ilk şirketin deposuna kontrol için gidiyor sonra alıcıya gidiyor keşke dediğin gibi Sahibinden oturduğu yerden para kazanmasa da birazcık geliştirse şu sistemi. Sıfır ürünün kutusunu açmış mı peki doğru ürünü iade etse bile sen sıfır ürün sattın adam kutuyu açtığı gibi ikinci ele düşer ürün ve değer kaybı olur pg ile ürün satmaya okey olsam sıfır ürünü hiçbir şekilde satmam bu sebepten dolayı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Verdiği komisyon yanacak iade edince bunu da belirt belki vazgeçer.

Sıfır ürünün kutusunu açmış mı peki doğru ürünü iade etse bile sen sıfır ürün sattın adam kutuyu açtığı gibi ikinci ele düşer ürün
Açmadığını iddia ediyor, öyle dedim sen bana satınca zaten ikinci el oluyor dedi. Kardeşim bandı açılmış ürünle açılmamış bir mi diyorum yok anlamıyor

Verdiği komisyon yanacak iade edince bunu da belirt belki vazgeçer.
Söyledim hatta iban at komisyonunu atayım kalsın ürün falan dedim yok tınlamıyor

param güvende ile ps5 almayı düşünüyordum sizce almamalı mıyım

Sen değil satıcı düşünsün bence onu sana koyan bir şey olmaz çünkü

Sorun sistemin alıcıyı aşırı koruması

10'a yakın PG ürünü satmışımdır tek bir problem yaşamadım hiç birinde de iade olmadı ama böyle bir muhabbet olduğunu biliyordum açıkçası dikkat etmek gerekiyor

Alıcı için on numara sistem alabilirsiniz gönül rahatlığıyla ama yine de açarken bir videoya çekmenizde fayda var ne olur ne olmaz

@herkes benım dava hem alıcıya hem sarı sıteye acıldı , ortalama 7-10 ay surer dıyorlar . benım tum delıllerım mevcut elımde. ıcım rahat.

Geri