🔥İndirim MSI Pro B850-S Wıfı6e AMD Am5 Ddr5 Atx Anakart | 8099 TL

pahalı

MSI B850 anakrtta , işlemciye ayrılmış.12 faz var Ve mosfetler en düşük seviye ,ayrık mosfetler.

B650 pro A anakart ise, işlemciye ayrılmış 14 faz ve en üst seviye, 80 amper SPS mosfetler var.B850 Tomahawk anakart ile birebir aynı.

B850nin tek eksisi m2 slotlarının yalnızca 2 adet olması, niye bu kadar gömdünüz anlamadım. 80A üzeri VRMsi var, wifi de var. 8bine daha iyisini bulmak zor gibi.

Aynı Fiyata Güncel Chipset Varken B650 Almak Tamamen Saçmalık Hocam Bence .

Fiyat Olarak Daha Az Bir Fiyatta Olsaydı Alınırdı Orası Ayrı .
Sizinde bir şey anlamadığınız buradan belli desem abartmış olmam . Baştan söyleyeyim iyi kötü anlarım ama uzmanı değil chipset güncel olması bana bir artı katmıyor diyelim ki 1. Anakart b850 pcie 5.0 12 faz 2 ad m.2 m.2 biri de gen 5 olsun 2. Anakart b650 pcie 4.0 14 faz 3 ad m.2 gen 4 vs şimdi bana pcie 5 olması bir artı katmıyor yada m.2 gen 5 fiyatları aynı ama b650 de hem bağlantı sayısı usb girişleri m.2 ssd vs neden sırf chipset b850 diye alayım gen 5 ssd vardır elinde illa ki gen5 destekleyen anakart bakarım ki o da mecburi değil zaten o ssd alan kişi 3-5 hesabını yapmaz orasıda ayrı konu velhasıl samimiyetle söylüyorum lütfen bilmedeğiniz yada sizi doğru görünen ama emin olmadığınız konularda tavsiye vermeyin hadi yaptın bir hata en azından evet bunu bilmiyordum demeyi öğren .

Son düzenleme:
Alınmaz

msi anakart özellikle 850 model Yanına birde cl36 ve üzeri ram al reset ye dur sabah akşam.

Geri