.Braket olmuyor diye hatırlıyorum. İki tarafı erkek olan uzun vidadan atıyorsunuz anakartın orijinal braketine.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Uzun olan vidanın kısa kısmını anakartın orijinal braketine geçiriyorsunuz ve uzun kısmına pompayı oturtuyorsunuz. Üstüne de bu yaylı vidaları sıkıyorsunuz.
https://www.corsair.com/ww/tr/explo...2x4u1-amd-am5am4-montaj-braketinin-takilmasip şurayı bi incele. mevcut braket am4/am5 içinMerhaba h150 360 mm corsair sıvı soğutmama yeni am5 soket anakart aldım ama braket bulamadım nasıl yapabilirim intel braketi var sadece elimde.
kutu içeriğini farklı bir yere kaldırmış olabilir misin?Şu 8 de ki braket yok bende işte
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yani kutudan çıkması lazım herhalde ama çıksa asla atmazdım mutlaka kutuda dururdu 3 yıl oldu alalı.
Pompa tarafındaki braket gerekiyor evet, ona yapacak bir şey yok. Ben 1 ay önce 2.5 yıllık H150'mi pompa arızası sebebiyle Penta'ya gönderdim iade aldım. Direkt iade alabilseniz daha iyi bile olabilir, OEM ürettirdiği için çok iyi bir model değil bu. Fatura tutarınıza bağlı olarak Corsair'in yeni modellerine az bir farkla geçebilirseniz çok daha kaliteli pompaları var.Hocam pompayı oturtmak için her türlü braket gerekiyor bende ki intel olduğu için oturmuyor.