Bu 2. El Sistemi Ne Kadar Almalıyım Fikirleriniz Değerli.

Herkesin malı kendine kıymetli ama son zamanların en büyük para israfı sistemi sanırım, yan parçaları görsel olarak güzel ancak 5060 yani anlatabildim mi :) isterse 3 değil 13 tane fanı olsun. Kesinlikle 55-60bin gibi fiyatları asla hak etmiyor maks 35k gibi bir rakam düşünülebilir o da kasa ve ramler hatırına.

Herkesin malı kendine kıymetli ama son zamanların en büyük para israfı sistemi sanırım, yan parçaları görsel olarak güzel ancak 5060 yani anlatabildim mi :) isterse 3 değil 13 tane fanı olsun. Kesinlikle 55-60bin gibi fiyatları asla hak etmiyor maks 35k gibi bir rakam düşünülebilir o da kasa ve ramler hatırına.
35k ya ekran kartı ve işlemci oluyo sadece sen satarmısın 35e bakıyorum bu kombinasyondaki hazır sistemlere 50 bin tl den başlıyo sıfırları giriş seviye anakart soğutucu yok ram 1 tane cl46. Buna 5 daha verip almak bence daha mantıklı
[automerge]1785332443[/automerge]
sadece ekran kartına bakıp yargılamak lazım satıp üste 6-7 koyunca 5070 oluyo oda 62 ye denk geliyo

35k ya ekran kartı ve işlemci oluyo sadece sen satarmısın 35e bakıyorum bu kombinasyondaki hazır sistemlere 50 bin tl den başlıyo sıfırları giriş seviye anakart soğutucu yok ram 1 tane cl46. Buna 5 daha verip almak bence daha mantıklı
[automerge]1785332443[/automerge]
sadece ekran kartına bakıp yargılamak lazım satıp üste 6-7 koyunca 5070 oluyo oda 62 ye denk geliyo
Sadece ekran kartı dediğin parça oynadığın tüm oyunlarda fpsini belirleyecek parça olduğundan umarım haberin vardır rgbli kasa fanlarından fps gelmiyor. Tam bütçen nedir bilmiyorum ama geçen gün redditte 62k ya 9700x işlemci 5070 ekran kartlı sistem topladık tamamı ikinci el olmak üzere başka örnek 80k ya 9800x3d 9070xtli bir sistem aldık başka bir arkadaşa hangi sitelerden bakıyorsunuz bilmiyorum ama dediğin fiyatlar maalesef piyasasının çok üstünde. Para senin paran alabilirsin tabi ki kesinlikle 60k gibi bütçelere değecek bir sistem yok masada örnek olarak 1080p oyunculuk için yapılmış kartla hangi oyunda mesela 32gb gibi ram tüketimi yapacaksın anlatabildim mi para yönetimi daha doğru yaparsan emin ol oyun oynarken çok daha keyif alırsın.

şahsi düşüncem 40tan fazla para vermezdim sonuçta 2.el nakit para ödenecek

Geri