🔥İndirim 🍔 Getiryemek Köfteci Yusuf %50 İndirim [Maks. 250 TL]

shyNNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
445
Maksimum 250 TL indirim yapıyor öğlen saati yaklaşıyor.

WhatsApp Image 2026-07-30 at 10.41.52.webp

Dünde vardı yarın da olur muhtemelen. 3 gün sürüyor diye hatırlıyorum

Çiğ olarak satılan sucukları nasıl? Deneyen var mı?
Dana kuzu kangal sucuk aldım tadı çok ağır, çok baharatlı, çok yağlı. Yumurtaya olmadı, ekmek arası yaptım bol domatesle bile çok ağırdı. Kizartirken kendi hacmi kadar yağ salıyor sucuk da biraz kıyma gibi olduğu için küçük parçalar bırakıyor ve pişerken onlar siyah siyah oluyor. Baharatı ve yağı yüzünden baya ağır kokuyor. İki kere pişirdik biraz kaldı üçüncüye kimse pişirmedi kedilere attım en son. Belki parmak sucuğu market sucuklarına benziyordur. Namet Coşkun falan çok alışmışız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mangalda yapılması gereken bir şey mi acaba

Dana kuzu kangal sucuk aldım tadı çok ağır, çok baharatlı, çok yağlı. Yumurtaya olmadı, ekmek arası yaptım bol domatesle bile çok ağırdı. Kizartirken kendi hacmi kadar yağ salıyor sucuk da biraz kıyma gibi olduğu için küçük parçalar bırakıyor ve pişerken onlar siyah siyah oluyor. Baharatı ve yağı yüzünden baya ağır kokuyor. İki kere pişirdik biraz kaldı üçüncüye kimse pişirmedi kedilere attım en son. Belki parmak sucuğu market sucuklarına benziyordur. Namet Coşkun falan çok alışmışız.
İyi sucuğa hasret kaldık. Eski çocukluğumdaki sucukları arıyorum hala ne lezzet ne de kalite yok. Eskiden çiğ olarak bile yerdik sucuğu.
En iyi seçenek köfte gibi o da biraz yağlı ama .

Hangi sucuğu önerirsiniz
Parmak sucuk mu Dana kuzu olanı mı

1KG kıyma 1KG köfte çektik sağ ol hocammm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,006
Üyeler
200,269
Son üye
e.alisan

Geri