shyNNN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 445
Maksimum 250 TL indirim yapıyor öğlen saati yaklaşıyor.
Dana kuzu kangal sucuk aldım tadı çok ağır, çok baharatlı, çok yağlı. Yumurtaya olmadı, ekmek arası yaptım bol domatesle bile çok ağırdı. Kizartirken kendi hacmi kadar yağ salıyor sucuk da biraz kıyma gibi olduğu için küçük parçalar bırakıyor ve pişerken onlar siyah siyah oluyor. Baharatı ve yağı yüzünden baya ağır kokuyor. İki kere pişirdik biraz kaldı üçüncüye kimse pişirmedi kedilere attım en son. Belki parmak sucuğu market sucuklarına benziyordur. Namet Coşkun falan çok alışmışız.Çiğ olarak satılan sucukları nasıl? Deneyen var mı?
İyi sucuğa hasret kaldık. Eski çocukluğumdaki sucukları arıyorum hala ne lezzet ne de kalite yok. Eskiden çiğ olarak bile yerdik sucuğu.Dana kuzu kangal sucuk aldım tadı çok ağır, çok baharatlı, çok yağlı. Yumurtaya olmadı, ekmek arası yaptım bol domatesle bile çok ağırdı. Kizartirken kendi hacmi kadar yağ salıyor sucuk da biraz kıyma gibi olduğu için küçük parçalar bırakıyor ve pişerken onlar siyah siyah oluyor. Baharatı ve yağı yüzünden baya ağır kokuyor. İki kere pişirdik biraz kaldı üçüncüye kimse pişirmedi kedilere attım en son. Belki parmak sucuğu market sucuklarına benziyordur. Namet Coşkun falan çok alışmışız.
min sepet tutarına bak520 tl sepet yapıyorum 170 TL indirim yapıyor
sorun oymuş farkettimsucuklarında garip bir ekşilik var bence baharat kısmı sıkıntılı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
min sepet tutarına bak
minimum tutar 350 tl ise öyle olur hocam maalesef520 tl sepet yapıyorum 170 TL indirim yapıyor