1m - 1.2m TL Bütçe ile Golf Vs Leon (1.6 Tdı) - Kullanıcı Tecrübeleri?

ogzby35

80+
Reaksiyon skoru
6
Herkese merhaba,

1.000.000 TL – 1.200.000 TL arası bir bütçem var. Golf ile Leon arasında çok kararsız kaldım. Özel olarak 1.6 TDI motorlu seçeneklere bakıyorum.

İki aracı da tecrübe etmiş veya uzun süredir kullanan arkadaşlardan kronik sorunlar, yalıtım, sürüş konforu ve ikinci el durumları hakkında tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum.

Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Teşekkürler cevap için andmetin'i takip ediyorum ve ona'da sorucam. Fakat Golf diyeceğine eminim adam Leon'u görünce gülmeye başlıyor :D

Açıkcasi araba konusunda bu foruma sormak yerine youtubede soru cevap yapan araba uzmanları var.Benim önerim andmetin olur
Kesinlikle and hocamızın tavsiye videolarını izlesen bile yeterli olur hangi kasa ve model yılı alınır net şekilde bilgi veriyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler cevap için andmetin'i takip ediyorum ve ona'da sorucam. Fakat Golf diyeceğine eminim adam Leon'u görünce gülmeye başlıyor :D
Hahahaha ilk söyleceği şey öncelikle leonu kapatalım şuradan golfa gelirsek…

Kesinlikle and hocamızın tavsiye videolarını izlesen bile yeterli olur hangi kasa ve model yılı alınır net şekilde bilgi veriyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hahahaha ilk söyleceği şey öncelikle leonu kapatalım şuradan golfa gelirsek…
hahahahaha o kadar doğru ki :D

Leon golfün bir tık altı olarak çıkmış ve piyasası şişik olan türkiyede temizi olmayan bir araba, golf7 de asla 1m verilcek araba değil bence vag grubundan uzak durun

Açıkcasi araba konusunda bu foruma sormak yerine youtubede soru cevap yapan araba uzmanları var.Benim önerim andmetin olur
Çetin çok iyi bilgiler veriyor harika donanıma sahip ancak güzel para istiyor ilan bakmak icin.

And bilgili olsa bile para atmaya değmez, kendi araştırmanızı yapmak zor değil elinizin altında bitmeyen bi bilgi denizi var 7/24. Arkadaşlar ne leonu allah aşkına ispanyada eşşek muamelesi çekilen arabaya 1m ne yazık günahtır

And çetin, metin değil. Ayrıca bu bütçede leon alınır golf 7lerin kötü örnekleri gelir. And çetinin asla önermeyeceği araba leon

And bilgili olsa bile para atmaya değmez, kendi araştırmanızı yapmak zor değil elinizin altında bitmeyen bi bilgi denizi var 7/24. Arkadaşlar ne leonu allah aşkına ispanyada eşşek muamelesi çekilen arabaya 1m ne yazık günahtır
Evlilik nedeniyle Manisa’ya yerleşiyorum. İzmir-Manisa arası işe gidiş gelişte günde 110 km, ayda minimum 2.500 km yol yapacağım. Yakıtı düşük, bakımı uygun, fiyat/performans odaklı araba tavsiyelerinize açığım. Ne önerirsin peki?

Geri