İkinci Elde Bulduğum Bu M2 SSD Alınır mı

Alınabilri ama pg ile alman daha iyi olue daha güvenli alışveriş yapmıl olursun
gidip elden alıcam hocam biraz daha indirim yaptırmak için mantıklı değil mi birde pg ile alınca ekstra maaliyet çıkar mı
edit: baktım şimdi hoca kapalıymış zaten pg muhtemelen kabul etmez

Bence bütçe arttırıp yüksek kapasiteli bir şey al 9K ya 980 pro 2tb aldım pg ile. uzun yıllar arkam sağlam muhtemelen

Bence bütçe arttırıp yüksek kapasiteli bir şey al 9K ya 980 pro 2tb aldım pg ile. uzun yıllar arkam sağlam muhtemelen
hocam bütçem kısıtlı olsa olsa 3k çıkarım max bu fiyatlara ne alınır daha iyi

Bence alınmaz. Neden dersen 500gb ssdye max verilecek para bence 2K. Bende yeni sistem topladım ssd ararken 500gb bakıyordum bir türlü iyi fiyata bulamadım daha sonra 1tb ilanlarına bakayım dedim 3500e Kingston nv3 1tb ssd aldım. Bence sende öyle yap + 1k verip 500gb depolamaya daha sahip olacaksın. Ve birde 1tb ssd satan kişiler indirimi esirgemiyor ben sağlam pazarlık ile 4100den 3500e aldım.

ssd nin kendisi iyi ama demi hocam pg yi sorucam satıcıya
Ürün parasına göre iyi bn de de 1 tblık var oyun için kullanıyorum. Fakat pg sorarsan ona fiyat artacaktır. Ürün sıfır diyor yanına gidince anlarsın zaten.

Ürün parasına göre iyi bn de de 1 tblık var oyun için kullanıyorum. Fakat pg sorarsan ona fiyat artacaktır. Ürün sıfır diyor yanına gidince anlarsın zaten.
anladım hocam başka forumda şöyle bişey dediler biraz soğudum bundan başka ssd bakıcam sanırım

" QLC varyantı var. O çıkarsa alınmaz ama kapalı kutu olduğu için de bakmanız sıkıntı. TLC çıkarsa iş görür gayet.
Öğrenmek için ya PC'e takmanız gerekiyor, yada üstünde ki soğutucuyu söküp okuyacaksınız. "

böyle dedi birisi piayango gibi bişimiş almak belli değil diyor hangisi olduğu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence alınmaz. Neden dersen 500gb ssdye max verilecek para bence 2K. Bende yeni sistem topladım ssd ararken 500gb bakıyordum bir türlü iyi fiyata bulamadım daha sonra 1tb ilanlarına bakayım dedim 3500e Kingston nv3 1tb ssd aldım. Bence sende öyle yap + 1k verip 500gb depolamaya daha sahip olacaksın. Ve birde 1tb ssd satan kişiler indirimi esirgemiyor ben sağlam pazarlık ile 4100den 3500e aldım.
mantıklıymış bakayım hocam onlarada teşekkürler

anladım hocam başka forumda şöyle bişey dediler biraz soğudum bundan başka ssd bakıcam sanırım

" QLC varyantı var. O çıkarsa alınmaz ama kapalı kutu olduğu için de bakmanız sıkıntı. TLC çıkarsa iş görür gayet.
Öğrenmek için ya PC'e takmanız gerekiyor, yada üstünde ki soğutucuyu söküp okuyacaksınız. "

böyle dedi birisi piayango gibi bişimiş almak belli değil diyor hangisi olduğu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mantıklıymış bakayım hocam onlarada teşekkürler
Muhttemelen okuma yazma tutuyorsa bu dur . Ben zaten SLC diye biliyordum QLC değildir. Tahminimce yani alınmaz diye bir şey yok . Tabi farklı modellerde tercih edilebilir. Bakılabilir.

Siz araştırın yine. Bunuda bir göz atın. Qlc belki llk çıkanlar falan olabilir. Bndeki 1 tb olanı 10 tb okuma yazma geçti hala 99 da qlc olsa daha çabuk düşer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,033
Üyeler
200,279
Son üye
oktay556

Geri