Çözüldü✓ Mousepad Tercihi Sorusu

akakala11

80+
Reaksiyon skoru
2
Sizce wraith ace series sunset yüzey mantıklı bir seçim mi (Valorant için)

Dpi 800 0.25sens
O zaman sunset mantıklı olmaz

Bunu alın hocam

O zaman sunset mantıklı olmaz

Bunu alın hocam
Sunset almayı istememin sebebi kontrol oyunu olması siz sensim düşük diyemi bunu önerdiniz

Sunset almayı istememin sebebi kontrol oyunu olması siz sensim düşük diyemi bunu önerdiniz
Sensiniz düşük olduğu için mousepad üzerinde haraket ederken daha çok sarf ediyorsunuz speed mousepad alırsan daha az efor vererek oyunlarda daha hızlı peek alabilirsiniz

Sensiniz düşük olduğu için mousepad üzerinde haraket ederken daha çok sarf ediyorsunuz speed mousepad alırsan daha az efor vererek oyunlarda daha hızlı peek alabilirsiniz
Peki aldıgım yüzeye göre sensimi artırıp düşürsem sorunu cözermi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesela hızlı aldıysam ve hızlı geliyosa düşürürüm yavaş aldıysam yavaş geliyosa artırırım öyle olurmu

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesela hızlı aldıysam ve hızlı geliyosa düşürürüm yavaş aldıysam yavaş geliyosa artırırım öyle olurmu
Her zaman sens arttırıp düşürmek çözüm olmaz sürekli alışma sürecinde olursun ben sana şöyle speed mousepad yerine ne kontrol ne speed bir şey önereyim daha iyi olur

Her zaman sens arttırıp düşürmek çözüm olmaz sürekli alışma sürecinde olursun ben sana şöyle speed mousepad yerine ne kontrol ne speed bir şey önereyim daha iyi olur

Haklısın şöyle yapıcam o zaman surgei alıyorum eğer hızlı olursa sensimi düşürüyorum eğer tam oluyosa normal bırakıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,234,823
Üyeler
201,588
Son üye
Rhaszvixk
Geri