1440p Dizi Film İzlemek

Legolas#

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba, 1440p dizi veya film izlemek istiyorum disney plus üye oldum ama görüntü 720p veya 1080p arasında gidip geliyor gemini sordum sadece smart tv özelmiş 2k 4k seçenekleri şöyle bir internet sitesi yok mu dizileri 2k izleyebileceğim ya da indirebileceğim daraldım kaç akşamdır uğraşıyorum oled ekranla çamur gibi duruyor hepsi

Arkadaşlar merhaba, 1440p dizi veya film izlemek istiyorum disney plus üye oldum ama görüntü 720p veya 1080p arasında gidip geliyor gemini sordum sadece smart tv özelmiş 2k 4k seçenekleri şöyle bir internet sitesi yok mu dizileri 2k izleyebileceğim ya da indirebileceğim daraldım kaç akşamdır uğraşıyorum oled ekranla çamur gibi duruyor hepsi
disney de 2k paket yok, ya 1080 ya da 4k paket alman lazım. 1080 paket aldıysan normal.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
disney de 2k paket yok, ya 1080 ya da 4k paket alman lazım. 1080 paket aldıysan normal.
Hayır kesinlikle 1080p almadım 4k olsa onda şükür çünkü monitör destekliyor ama video sürekli bulanık bulanık belli yani 2k ya da 4k olmadığı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

burda kullanabileceğin siteler var. ben vegamovies'ten indiriyorum.

hintçe yazıyor anlamdım

Son düzenleme:
4K paket alsak 2k'lik mi izleriz. Yoksa ekranda bozulmalar mi olur. Bu disneyde saçmalamış ya zaten para ödüyoruz ekran kalitesini niye böyle kısıtlıyon ki
2k Cihazına 4k paket alırsan bir şey olmaz, kullandığın cihazın desteklediği çözünürlükte çalışır. Çözünürlük bozulması büyük oranda internet bağlantısından kaynaklı oluyor.

4K paket alsak 2k'lik mi izleriz. Yoksa ekranda bozulmalar mi olur. Bu disneyde saçmalamış ya zaten para ödüyoruz ekran kalitesini niye böyle kısıtlıyon ki
hepsi var agam asus rog kullanıyorum daha baba monitör yok ama disney bu şekilde bana içerik sunuyor yok mu ya şöyle düzgün site vereyim parasını

2k Cihazına 4k paket alırsan bir şey olmaz, kullandığın cihazın desteklediği çözünürlükte çalışır. Çözünürlük bozulması büyük oranda internet bağlantısından kaynaklı oluyor.
bu hız yeterli değil mi 2k ya da 4k için

paketde bu şekilde

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-30 225837.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-30 225837.webp
    3.9 KB · Hit: 19
  • Ekran görüntüsü 2026-07-30 224344.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-30 224344.webp
    55.2 KB · Hit: 18
  • Ekran görüntüsü 2026-07-30 230318.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-30 230318.webp
    12 KB · Hit: 17
  • Ekran görüntüsü 2026-07-30 230528.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-30 230528.webp
    14.4 KB · Hit: 16
hepsi var agam asus rog kullanıyorum daha baba monitör yok ama disney bu şekilde bana içerik sunuyor yok mu ya şöyle düzgün site vereyim parasını

bu hız yeterli değil mi 2k ya da 4k için
wifi ise dalgalanma olabiliyor hocam. Bende 1000 mbit internet kullanıyorum, farklı odada bazen çözünürlüğün düştüğü olabiliyor internetten dolayı. Monitörden izliyorsan yakın mesafe olduğu için de garip geliyor olabilir.

wifi ise dalgalanma olabiliyor hocam. Bende 1000 mbit internet kullanıyorum, farklı odada bazen çözünürlüğün düştüğü olabiliyor internetten dolayı. Monitörden izliyorsan yakın mesafe olduğu için de garip geliyor olabilir.
hayır hocam ehernet, 6pıng 1 jıtter nasıl wifi ile odadan salona çeksin alaksı yok yakınlıkla resmen çamur

PC'de genelde kötü görünüyor hala 2000li yıllardan kalma 720P stream ediliyor pcde. TV'de izlesen kaymak gibi görünüyor mesela.

İp tv alacan iyi görüntüde izlemek için yada indircen internetten izlesen bile kötü gözükür

2K film vs. yok streaming servislerinde. Bir içerik;
480p
720p
1080p
2160p
olur sadece. TV sistemleri ile doğru orantılı tasarlıyorlar çünkü her şeyi onları düşünerek yapmak bir şart (aynı Dolby Vision ve HDR10+ içeriklerin HDR10 metadata içermesi gibi ya da HLG).

ilk çıktığı 1-2 yıl çok iyiydi netflixin en ucuz paketi 100 lira falanken bunda tek paket 35 sonra 65tl oldu. 10 kişiye kadardı bir de

Geri