Oyunlarda Yapay Zeka Çeviri Nasıl Yapılır?

ttdrp

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhabalar. Başlıkta gördüğünüz gibi oyunlarda yapay zeka çeviri nasıl yapılır öğrenmek istiyorum. Örneğin grim dawn gibi eski oyunlara ya da hogwarts legacy gibi yeni oyunlara kendim çeviri yapmak ve yapay zekadan yardım almak istiyorum. Bunu hangi araçlarla yapabilirim ya da yapması zor mudur? Yazılımcı vs. değilim hobi olarak yapıp kendim kullanmak istiyorum.

forumda bu tarz bi program yaptığını söyleyen vardı bi de githubda yayınlanan mort diye bi program vardı sanırım

locale dosyası varsa chatgptye atarak yapılır ama oyunların ne kadarında oluyor bilmiyorum

forumda bu tarz bi program yaptığını söyleyen vardı bi de githubda yayınlanan mort diye bi program vardı sanırım
mortun tema giydirilmiş haliydi o zaten, yani kimse bişey yapmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O nintendo oyunları için göstermişti pc olur mu belli değil
mort pc için yazılmış açık kaynak kodlu bi altyazı çeviri programı zaten

Benim kastım anlık çeviri yapmak değil doğrudan oyun dosyalarını çevirip yama yapmak. Grim Dawn isimli oyundan başlamak istiyorum ama dosyaları nasıl açacağım bilgim yok

Oyun dosyalarını açman lazım. Unreal engine de .pak ile sıkıştırılmış, unityde ise .bundle içinde. Sonra dil dosyasını bul ve tekrar sıkıştır.

Oyun dosyalarını açman lazım. Unreal engine de .pak ile sıkıştırılmış, unityde ise .bundle içinde. Sonra dil dosyasını bul ve tekrar sıkıştır.
grim dawnda nasıl yapacağım bu açma ve sıkıştırma işlemini

belki komik gelecek ama bunu neden yapay zekaya sormuyorsun?

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
belki komik gelecek ama bunu neden yapay zekaya sormuyorsun?
Sordum ancak biraz karışık ve işi uzatabiliyor. Deneyimli birine sormak daha mantıklı diye foruma yazdım, her şeyi yapay zekadan halledebiliyor olsak forumlara ihtiyaç kalmazdı değil mi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,716
Üyeler
200,760
Son üye
anilkeles

Geri