Neler Yeni

Youtube Yapay zeka videolarını nasıl yapıyorlar?

onurcan48

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar sosyal platformlarda çok iyi kalitede dehşet verici gerçeklikte yapay zeka videoları yapılıyor.Yahu bunları nasıl yapıyorlar bir türlü çözemedim chatgpt plus aldım kling.ai aldım sora bi yandan grok bi yandan yok arkadaş adamların ki gibi olmuyor illa bi yamukluk oluyor.
örneğin bunu oluşturmak istiyorum ama yok gerçek kişi yüzü yapamam yok politikalarıma aykırı falan filan lütfen yardımcı olun.

önce prompt yazdıracak bir ai da bulman lazım. "ben şöyle şöyle bir şey yaptırmak istiyorum ama bir ai'a bunu nasıl en güzel şekilde açıklayacağımı bilmiyorum" diyerek önce birkaç paragraflık prompt yazdırmayı dene. kaliteli bi ai en güzel detayıyla çizer hepsini

canlandırma kısmında hangisini kullanmamı tavsiye edersiniz ?
önce prompt yazdıracak bir ai da bulman lazım. "ben şöyle şöyle bir şey yaptırmak istiyorum ama bir ai'a bunu nasıl en güzel şekilde açıklayacağımı bilmiyorum" diyerek önce birkaç paragraflık prompt yazdırmayı dene. kaliteli bi ai en güzel detayıyla çizer hepsini

canlandırma kısmında hangisini kullanmamı tavsiye edersiniz ?
runway ve pika labs. kast ettiğiniz videolar muhtemelen pika ile yapılıyor ama runway de en iyilerden. pika biraz daha uygun
Post automatically merged:

pika ile yapılmış bi trailer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,453
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri