Edifier'de yapmıyor.TUMDE400 3000e 400 amazonda varAlıntıyı görüntüle
nutraxinin 4lü magnezyumu beni dana gibi bayıltıyor. sabah zor kalkıyorum içinde melatonin yoksa işe yarıyor gerçektenTUMDE400 3000e 400 amazonda varAlıntıyı görüntüle
kol bozuktur.nutraxinin 4lü magnezyumu beni dana gibi bayıltıyor. sabah zor kalkıyorum içinde melatonin yoksa işe yarıyor gerçekten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam sen niye hep kol alıyosun
bende erbatab'ın magnezyum hapları var bir sorun yaşamadım, zaten amacı dinç kalkmak değilmi bu vitamininnutraxinin 4lü magnezyumu beni dana gibi bayıltıyor. sabah zor kalkıyorum içinde melatonin yoksa işe yarıyor gerçekten
ben genelde verimli uyku için önerildiğini görüyodum. ben genelde uyanınca akşamdan kalan düşüncelerle devam ediyorum sabah sabah stres ediyo. bayadır içmiyodum daha 2 gün önce içtim. kafa bomboş niye dünyadayım fikir yok. yatağa yapışıyorum terli merli kollar uyuşmuş perişan halde 10 saat uyuyom iki gündür. intten baktım redditte falan dikkat eksikliği olanlar uykulu olduğunu deneyimlemişbende erbatab'ın magnezyum hapları var bir sorun yaşamadım, zaten amacı dinç kalkmak değilmi bu vitaminin![]()
Kolsuzum ondannutraxinin 4lü magnezyumu beni dana gibi bayıltıyor. sabah zor kalkıyorum içinde melatonin yoksa işe yarıyor gerçekten
ne alınır kupon bu kıralalınır kesinlikle..
kupon alınmaz mıne alınır kupon bu kıral