Çözüldü✓ Görev Çubuğu ve Masaüstü Simgelerim Kayboldu !

xetrih

80+
Reaksiyon skoru
0
Görsede de görüldüğü gibi masaüstü ve görev çubuğundaki simgelerim kaybolmuş durumda , herhangi bir değişiklik veyahut herhangi bir şey indirmedim. Pc'yi açtığımda bu halde buldum. görev yöneticisini herhangi bir şekilde açamıyorum. açmak için internetteki çoğu çözümü de denedim olmadı en son cmd'den dosya gezgini'ni aç kapa yaptım düzelmedi. Sistem dosya denetleyicilerini çalıştırdım (SFC VE DISM) yine düzelmedi. en son çare olarak da buraya yazıyorum. dipnot: win11 home , 25H2 sürümünü kullanıyorum

Ekler

• 1785434291476.webp
    1785434291476.webp
    127.5 KB · Hit: 10
Görsede de görüldüğü gibi masaüstü ve görev çubuğundaki simgelerim kaybolmuş durumda , herhangi bir değişiklik veyahut herhangi bir şey indirmedim. Pc'yi açtığımda bu halde buldum. görev yöneticisini herhangi bir şekilde açamıyorum. açmak için internetteki çoğu çözümü de denedim olmadı en son cmd'den dosya gezgini'ni aç kapa yaptım düzelmedi. Sistem dosya denetleyicilerini çalıştırdım (SFC VE DISM) yine düzelmedi. en son çare olarak da buraya yazıyorum. dipnot: win11 home , 25H2 sürümünü kullanıyorum
Çözümü Win11 Onarım Kurulumu ile sağladım. aynı sorunu yaşayan arkadaşlar win iso dosyasını indirip , Kurulum adımlarında "Kişisel dosyaları ve uygulamaları koru" seçeneğini seçerek kurulumunu tamamlayıp sorunu çözebilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,740
Üyeler
200,495
Son üye
tommy_vercetti

Geri