Ea Üni Tercih İçin Yardım

TqCNZ

80+
Reaksiyon skoru
10
Yks de EA 3.4k yaptım , ilk 3e yazıcağım yerler belli lakin Marmara almanca ybs bölümünü almanca olduğu ve Gazi ybsyi türkçe olduğu için yazmakta kararsızım. En sona Gebze teknik ybs yazıcam muhtemelen fakat direk 6k İstanbul Üniden sonra direk 30 k lık Gebze teknik yazmak istemiyorum sizce Marmara almanca ybs ve Gazi ybs yazılır mı ?(Almancam sıfır , ingilizcem düşük denebilicek seviyede) Büyük ihtimal zaten 6k lık İstanbul Üniversitesi gelir zaten yerleştirme sıralamam 3.4k o kadar geri çekmez gene de riske atmamak için yazmak istiyorum o yüzden sordum.

İngilizce olmadan Almanca öğrenmek ne kadar zor olur onu bilemem malesef,ama marmara/gazi varken Gebze yazmak?ya bence değmez abi aradaki farka,dil o kadar sıkıntı ise senin için,bence gazi Türkçe ybs gidilebilir en azından

İngilizce olmadan Almanca öğrenmek ne kadar zor olur onu bilemem malesef,ama marmara/gazi varken Gebze yazmak?ya bence değmez abi aradaki farka,dil o kadar sıkıntı ise senin için,bence gazi Türkçe ybs gidilebilir en azından
Yazıcam o zaman gaziyi . Gazi de ybs çok daha önce açılmış daha köklü denebilir hem . Birde ingilizce , almanca gibi zor bir dil değil sadece ingilizce diye gebze teknik yazmak mantıklı değil gibi öğrenilir çünkü ingilizce.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,462
Üyeler
200,939
Son üye
farukk..

Geri