Rx5600x İçin Ekran Kartı Önerisi

blondie02

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
15000
Merhaba arkadaşlar . Yeni ekran kartı almayı düşünüyorum ama karar vermekte zorlanıyorum. Bütçem 15k ve 2. el ekran kartı alacağım. Darboğaz konusunda beni sıkıntıya sokmayacak ekran kartı önerilerinize açığım.

Sistem özellikleri:
R5 5600x
32 Gb ddr4 ram
2k mönitör
750w gold psu

PSU iyiyse 6800xt öneririm, hatta çok iyi psu varsa 6900XT bile güzel olur.

9060xt 16gb al geç, diğer amd ekran kartlarında sürekli driver sorunlarını yaşanıyor ve beni delirtiyordu o yüzden yeni çıkan amd kartlarından almayacaksan hiç alma daha iyi çünkü driverlar genelde Allaha emanet oluyor. Ben 9060xt 16gb aldım ve şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım 2.elde 16-17k ya bulabilirsin

9060xt alabiliyorsan güzel olur

9060xt 16gb al geç, diğer amd ekran kartlarında sürekli driver sorunlarını yaşanıyor ve beni delirtiyordu o yüzden yeni çıkan amd kartlarından almayacaksan hiç alma daha iyi çünkü driverlar genelde Allaha emanet oluyor. Ben 9060xt 16gb aldım ve şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım 2.elde 16-17k ya bulabilirsin
evet dediğiniz gibi 16k ya temiz bir tane buldum aslında ama bazı forum veya önerilerde darboğaz yaratabileceği gibi şeyler yazılmış . bu darboğaz konusu 1080p için mi geçerli?

eğer bütçen çıkarsa rx 9060xt 16gb çıkmaz ise rx 7700xt alabilirsini
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet dediğiniz gibi 16k ya temiz bir tane buldum aslında ama bazı forum veya önerilerde darboğaz yaratabileceği gibi şeyler yazılmış . bu darboğaz konusu 1080p için mi geçerli?
hocam bu darboğaz bir yaratık değil oyunu low oyarsan evet yapar ama en yüksek ayarlar alırsan darboğaz büyük bir oranda azalır

eğer bütçen çıkarsa rx 9060xt 16gb çıkmaz ise rx 7700xt alabilirsini
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu darboğaz bir yaratık değil oyunu low oyarsan evet yapar ama en yüksek ayarlar alırsan darboğaz büyük bir oranda azalır
teşekkür ederim aydınlattığınz için . dediğiniz gibi bütçem yetebilirse önceliğim 9060xt olacak .

hocam ben normalde 9060xt yi ryzen 5 5600 ile birkaç hafta kullandım ddr5 e geçene kadar ve cs2 de 1280x960 oynadım herhangi bir sorun olmadı fps 300 ün altına düşmüyordu yani tabi ki de işlemcinizi yükseltirseniz daha fazla fps alırsınız ama demek istediğim şey şu herhangi bir donma kasma olmadığı için bir sıkıntı yaşamazsınız hemde siz 2k da kullanacağınız için darboğazın çok olacağını düşünmüyorum

Geri