Ninja Creami Deluxe 10-İn-1 Dondurma ve Frozen Makinesi 10.511 TL

Kaplarda çizik problem yaratacak gibi bir çizik mi yoksa sadece kozmetik olarak mı anlamadım.Ben de bu fiyata görünce sipariş verdim normalde kız arkadaşım yapıp getiriyordu herhangi bir şikayetini duymamıştım.
problem yaratacak kadar değil merak etme ama tabi dondurmayla birlikte kabı da yiyorsun o ayrı

İki haftadır kullanıyorum, genel olarak memnunum. 5-6 kere deneme yaptım. Kıvamı tutmayan bir karışım olmadı. Evde ne varsa doldurun gitsin. Muz-süt-bal bile yeterli. Salep kullanırsanız biraz uğraştırıyor ama değiyor. Güzel alet.
Çizilme mevzuuna gelirsek ben henüz yaşamadım. Dondururken düz bir yüzey sağlarsanız bıçaklar fazla yerinden oynamaz gibime geliyor. Küf konusunda ise amazona güvenirim açıkçası.
Evde ne varsa atarsan onlu dondurma oluyor videolarını baya izledim bende almak istiyorum ama uğraşırmıyım emin olamadım

Aldıkz 1 ayda bozuldu, para iadesi alabildik neyse ki. Güzel dondurma yapıyor ama kapta 1 gün bekletmek, dondurmayı hazırlamak bana göre fazla zahmetli. Mayıs ayında 18'e almıştık 2 ayda 10k olmuş.

Aldıkz 1 ayda bozuldu, para iadesi alabildik neyse ki. Güzel dondurma yapıyor ama kapta 1 gün bekletmek, dondurmayı hazırlamak bana göre fazla zahmetli. Mayıs ayında 18'e almıştık 2 ayda 10k olmuş.
Amazondan mı almıştınız 1 aya kadar koşulsuz şartsız çoğu zaman iade alıyor amazon

Airfry balonu gibi yakında patlar fiyatlar dibe düşecek gibi beko arçelik grundig de çıkartmış benzer ürün ne tesadüf tam bu fiyattan

Airfry balonu gibi yakında patlar fiyatlar dibe düşecek gibi beko arçelik grundig de çıkartmış benzer ürün ne tesadüf tam bu fiyattan
Airfryi en üst fiyattan almıştım 10 kere ya kullandık yada kullanmadık şuan evin en ücra köşesinde bir yerde nerde olduğunu bile unuttuk 😂😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu cihaz bence çocuğuna sağlıklı dondurma yedirmek isteyen anneler açısından daha çok tercih ediliyor airfry gibi patlamaz diye düşünüyorum

Airfryi en üst fiyattan almıştım 10 kere ya kullandık yada kullanmadık şuan evin en ücra köşesinde bir yerde nerde olduğunu bile unuttuk 😂😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu cihaz bence çocuğuna sağlıklı dondurma yedirmek isteyen anneler açısından daha çok tercih ediliyor airfry gibi patlamaz diye düşünüyorum
hocam airfry müthiş bir cihaz ya nasıl kullanmazsınız 🫣şahsen ben her gün 2 kere kullanıyorum, ama bu dondurma makinesini toplasan 5 kere kullanmışımdır.

hocam airfry müthiş bir cihaz ya nasıl kullanmazsınız 🫣şahsen ben her gün 2 kere kullanıyorum, ama bu dondurma makinesini toplasan 5 kere kullanmışımdır.
Valla patates felan kızartıyorduk, tadı bir acayip geldi bana böyle teflon kokusu varmış gibi, psikolojikte olabilir, 3 sene oldu belkide daha düğmesine basmadık evin neresinde onu bile unuttuk

Evde ne varsa atarsan onlu dondurma oluyor videolarını baya izledim bende almak istiyorum ama uğraşırmıyım emin olamadım
Valla 5dakikanızı almıyor bazı hazırlayıp dolaba atmak. Üşengeçliğin kitabını yazmış biri olarak söylüyorum, ben kullanıyorsam herkes kullanır bunu:)

Valla 5dakikanızı almıyor bazı hazırlayıp dolaba atmak. Üşengeçliğin kitabını yazmış biri olarak söylüyorum, ben kullanıyorsam herkes kullanır bunu:)
Üşengeçliğin, 2. kitabınıda ben yazarım öyle üşengecim ama öyle diyorsanda aklım bir karıştı şimdi 😂

1- 2 k max olması gereken makine aslında yerli çinli markalarda el atsın fiyatları düşer .

2 tane bıçak var o kadar çok düğme sadece bıçakların dönme rpm değerlerini değiştiriyor başka bir olayı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,363
Üyeler
200,359
Son üye
NightWishxl

Geri