Yardım Türknet Çöktü Mü? Battı mı?

Dün akşam 6dan beridir yok bende. Mahallenizde sorun var düzeltmeye çalışıyoruz dediler. Şimdide tüm Türkiye internetsiz kalmış. Siz dert etmeyin herkes dertlensin diye fişi çektiler.

Türknet ilk çıktığında bütün inf ler reklamını yapıyordu özellikle taahhütsüz olması cezbetmişti ve bende geçmiştim belkide ilk kullanan kişilerdenimdir o zaman 1 kere bile sorun yaşamadım kesinti ondan sonra süperonline kablonet gıbırnet kullandım üçünde de ufak tefek sorunlar oldu şimdi tekrar türknet teyim bunun ve Şirinevler deki olayın tesadüf olduğunu düşünüyorum sonuçta fiber hariç altyapılar aynı güveniyorum inşallah kara çıkarmaz güveni

heee battı hatta paraları alıp kacmıslar bilgisi geliyor icerden. oglum deli misiniz nesiniz ya. diger firmalarda kesinti olmuyormus gibi turknetin ustunde feci bi baskı kurmaya calısıyorsunuz. turknet olmasa bugun daha 100gb aknli internet kullanıyor diger firmalarda 35mbps paketlere 2 bin ödüyor olurdunuz. adamların ekmegini yiyip adamlara laf edemezsiniz. turknet babadır.

Geri