A Aquarius 80+ Katılım 26 Aralık 2025 Mesajlar 272 Reaksiyon skoru 43 Cuma, 20:52 #1 Bu oyunu hala aktif oynayan var mı? İlk çıktığı dönemler baya oynamıştım ama mekanikleri tamamen değişekti o sıralar bırakmıştım. Oyun şuan nasıl?
Bu oyunu hala aktif oynayan var mı? İlk çıktığı dönemler baya oynamıştım ama mekanikleri tamamen değişekti o sıralar bırakmıştım. Oyun şuan nasıl?
M M_odem 80+ Katılım 1 Mayıs 2026 Mesajlar 109 Reaksiyon skoru 22 Cuma, 21:32 #2 Oynamıyorumda çocukken oynardım baya sarardı
A Aquarius 80+ Katılım 26 Aralık 2025 Mesajlar 272 Reaksiyon skoru 43 Pazar, 14:24 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 M_odem yazmış: Oynamıyorumda çocukken oynardım baya sarardı Devamı için tıklayın... Bende baya oynadim. Dedigim gibi en son skil mekanikleri buyuk guncellemeyle degisecekti o zamanlar birakmistim cok sariyordu.
M_odem yazmış: Oynamıyorumda çocukken oynardım baya sarardı Devamı için tıklayın... Bende baya oynadim. Dedigim gibi en son skil mekanikleri buyuk guncellemeyle degisecekti o zamanlar birakmistim cok sariyordu.