Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

NZXT H7 dışında güzel bişi göremedim. Redditte H7 nin ön tarafına 420mm AİO yerleştirdiklerini bile gördüm. Güzel kasa.

Iyice bok püsürük gecesine dondu. Alinacak bi lian li 207 dijital vardi piyasaya gore uygun olan, onun da fiyatini arttirmis.

Bindirim Gecesi...
ben bu kadar bindirim gecesini ilk defa görüyorum. bu haftaki tam bir şaheser olmuş. inanılmaz şişik fiyatlar inanılmaz mantık dışı fiyatlandırmalar var. önceden böyle olmazdı noldu bu gaminggeceye anlamış değilim :D

1785525605779.webp

şunu utanmadan indirim adı altında satıyorlar. 22den önce 5.700-5.800 civarı bir şeydi sitede

taksit namına bişey yok acaba alayım mı diye düşündüğün bişeyde de taksit yok 40k ya mal satıyorlar 3 taksit oda hiç olmaycak kartlara nerden bulayım ben parafı bilmemneyi 5 çeşit yakınımda bile yok bide 3 taksit için mi çıkartıcam :D
biri demişti burda mı bilmiyorum 3 taksit=yok taksit

Asus'un koltuğuna bakıyordum bayadır, önceden hiç düşmüş müydü bilmiyorum ama iyi denk geldi. 3 taksit ile aldık bakalım.

aslında kaç aydır rx 6600 arıyorum 7500 tl aşağı satan yox bende dedım 8800tl sıfır ekran kartı yok. b580 büçeyi aşıyor 9060xt alsam 16gb alırım
2k daha çıkışmıyorsa alınır b580 ile aralarında %10 civarı bir performans farkı var çok göze gelmez.

Geri