Steam Cashback Veren Banka Önerisi

cansux

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
394
Steam için cashback veren bir banka ya da elektronik para kuruluşu arıyorum Paycell kullanmak istemiyorum onun haricinde var mı?

enpara kredi kartında oyun kampanyası var, steam de dahil. 31 ağustosa kadar her ay tek seferde 750 tl ve üzeri ilk harcamana 150 tl iade veriyor. tek şartı o ay ayın enparalısı olmak, sanal kartla yapsan da geçiyor. yapı kredinin mastercard oyun kampanyası var ama ona bakarken dikkat, o sadece apple ve microsoft platformlarını kapsıyor, steam yok

nays ya da papara kadar düzgün cashback veren yok sanırım. şuan veren yerlerin hem alt sınırı yüksek hem cashback düşük

düzeltme yapayım, yukarıda yapı kredi için yazdığım yanlış olmuş. meğer iki ayrı mastercard kampanyası varmış, biri apple/microsoft platformları, diğeri de çevrimiçi müzik-oyun-video platformları ve steam o ikincisinde geçiyor (spotify, youtube premium, playstation falan da dahil, 300 tl). ben ilkini görüp acele etmişim, kusura bakma. sanırım world mobilden katılım gerekiyor ona da dikkat

düzeltme yapayım, yukarıda yapı kredi için yazdığım yanlış olmuş. meğer iki ayrı mastercard kampanyası varmış, biri apple/microsoft platformları, diğeri de çevrimiçi müzik-oyun-video platformları ve steam o ikincisinde geçiyor (spotify, youtube premium, playstation falan da dahil, 300 tl). ben ilkini görüp acele etmişim, kusura bakma. sanırım world mobilden katılım gerekiyor ona da dikkat
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nays ya da papara kadar düzgün cashback veren yok sanırım. şuan veren yerlerin hem alt sınırı yüksek hem cashback düşük
Ondijital'i buldum ama onda da Steam yoktu

kart gelsin dener yazarım buraya 400tl fln harcayacam ortalama

bu arada alt sınıra dikkat, tek seferde 750 tl ve üzeri olması gerekiyor. 400 tl civarı harcamada iade çıkmaz. cüzdana tek seferde 750 yükleyip oradan harcamak sayılır mı onu bilmiyorum ama mantıken denenebilir gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,342
Üyeler
201,181
Son üye
toker11

Geri