Teşekkür ederimdüzeltme yapayım, yukarıda yapı kredi için yazdığım yanlış olmuş. meğer iki ayrı mastercard kampanyası varmış, biri apple/microsoft platformları, diğeri de çevrimiçi müzik-oyun-video platformları ve steam o ikincisinde geçiyor (spotify, youtube premium, playstation falan da dahil, 300 tl). ben ilkini görüp acele etmişim, kusura bakma. sanırım world mobilden katılım gerekiyor ona da dikkat
Ondijital'i buldum ama onda da Steam yoktunays ya da papara kadar düzgün cashback veren yok sanırım. şuan veren yerlerin hem alt sınırı yüksek hem cashback düşük
kart gelsin dener yazarım buraya 400tl fln harcayacam ortalamadüzeltme yapayım, yukarıda yapı kredi için yazdığım yanlış olmuş. meğer iki ayrı mastercard kampanyası varmış, biri apple/microsoft platformları, diğeri de çevrimiçi müzik-oyun-video platformları ve steam o ikincisinde geçiyor (spotify, youtube premium, playstation falan da dahil, 300 tl). ben ilkini görüp acele etmişim, kusura bakma. sanırım world mobilden katılım gerekiyor ona da dikkat