❌İndirim Bitti! Qcy Melobuds N60 Bluetooth Kulaklık 6.0 Bassbost -Ldac- Hi-Res - 56db Anc 1339tl

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,639
Son 1 yılın en düşük fiyatı, ,incelemesini bıraktığım arkadaş kulaklığı genel olarak beğenmiş; bu fiyata değerlendirilebilir diye düşünüyorum.
İncelemesi:

Arcbuds modelini almıştım qcy nin kronik birbirine eşleşmeme sorunu vardı o günden beri güvenemiyorum bu markayı ayrıca app i çok kötü

Arcbuds modelini almıştım qcy nin kronik birbirine eşleşmeme sorunu vardı o günden beri güvenemiyorum bu markayı ayrıca app i çok kötü
bu cihaz melo buds pro nun sorunlarından arınmış hali olarak çıktı bu sorunu yaşamazsınız
1 yılı geçiktir melobuds pro modelini kullanıyorum @hasothepaso aynı görüşte değilim gayet f/p bence.
melobuds pro ucuza aldıysan onla devam et bu modele çokta gerek yok almaya
Son 1 yılın en düşük fiyatı, ,incelemesini bıraktığım arkadaş kulaklığı genel olarak beğenmiş; bu fiyata değerlendirilebilir diye düşünüyorum.
İncelemesi:
ht08 in kronik sorunlarından arınmış bir model olsada pahalı çünkü melo buds pro bu modelin yarı fiyatına satıldı sırf bu model yayılsın diye , fiyatı hala pahalı olarak görüyorum

Qcy T13 pro ile çok farki varmi ? T13 pro da sanki bi tık lag var yani videoyi durduruyorum 1 sn sonra ses kesiliyo

bu model ile pek bilgim yok ama QCY Buds Anc HT15 kullanıyorum işimi fena görüyo şarjıda 1 haftaya kadar dayanıyo menü parası amazondan almıştım satışı yok galba bitti şimdiki beyazı var siyahı yok

QCY Melobuds pro kullanılıyorum çok memnunum önceden t13 anc vardı oda iyiydi QCY güzel ilerliyor şuanda.

1 yılı geçiktir melobuds pro modelini kullanıyorum @hasothepaso aynı görüşte değilim gayet f/p bence.
Ayni sekil ben de yaklasik 1 senedir kullaniyorum. Kutunun kapasitesi, kulakliklarin sarj hizi ve kapasitesi, ses kalitesi, microfonu. Gayet 10 numara, hani kendi capimda kaliteli kulakliklar da kullanmis ve deneyimlemis biri olarak gayet begendim ve oneriyorum. Anc si de gayet hosuma gidiyor. Bu band da bi kulakliktan daha ne bekliyor insanlar ben anlamiyorum. Cogu bilinen markanin orta segment kulakliklari 5k bandindayken bu fiyata bu kulaklik gayet gayet is gorur. Apple veya samsungun pro modelleriyle veya o segmentte diger markalari kullanmis birilerine onermiyorum tabii ki de. Bi zahmet 10-15 k bandinda kulaklik kullanan adam da bundan benzer performans beklemesin.

bu cihaz melo buds pro nun sorunlarından arınmış hali olarak çıktı bu sorunu yaşamazsınız

melobuds pro ucuza aldıysan onla devam et bu modele çokta gerek yok almaya

ht08 in kronik sorunlarından arınmış bir model olsada pahalı çünkü melo buds pro bu modelin yarı fiyatına satıldı sırf bu model yayılsın diye , fiyatı hala pahalı olarak görüyorum
HT08de kronik ne varmış hocam aktif kullanıyorum bilmek isterim. Bundan öncesinde HT05 melobuds kullanıyordum dusure dusure bozdum.

Ldac var, çift sürücü var, nispeten yeni olduğu için eski kulaklıklar gibi sorun yaşanılacağını sanmıyorum fiyatı da baya iyi bence

1100 aldım 5 gün önce

Geri