Öneri PC İçin Oyun Önerisii

Ukta

80+
Reaksiyon skoru
131
Arkadaşlar, oyun önerebilir misiniz? Büyük AAA oyunların çoğunu oynadım ama şu sıralar aradığım tarzda bir oyun bulamıyorum. Türü çok da fark etmez, sürükleyici olsun yeterli benim için

Arkadaşlar, oyun önerebilir misiniz? Büyük AAA oyunların çoğunu oynadım ama şu sıralar aradığım tarzda bir oyun bulamıyorum. Türü çok da fark etmez, sürükleyici olsun yeterli benim için
Cod

• Beğen
Reaksiyonlar: Ukta
God of war, tomb raider, Detroit

• Beğen
Reaksiyonlar: Ukta
hocam aslında oynadım. benim asıl arayışım simülasyon ağırlıklı uzun soluklu oyun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

God of war, tomb raider, Detroit
hocam öneri için teşekkürler çoğu AAA oyunu oynadım. asıl arayışım uzun soluklu bir oyun . simülasyon tarzı olabilir. şimdi rdr2 gibi oyunların kalitesine lafım yok ama hikaye bittikten sonra uzun soluklu gitmiyor oyun.

Ne oynarsan oyna Factorio ya bulaşma. Factorio ve kumar bağımlılığı bırakılamıyor :D

Bu neymiş ya %98 pozitif yorum
Aha demir kazdım pişirip metal yapayım. Metali dişli çark yapayım. Dişli çarkı motor yapayım derken bir bakmışsın Uranyumla artık enerji üretiyorsun. Sonra Uzaya roket fırlatıyorsun.
Gıdım gıdım inşaat yapıyorsun haritaya uzaktan bakınca Anakart devresi gibi görünüyor. Amanın ben ne yaptım? diyorsun sonra
İlletin de başından kalkılmıyor ki. :D

Son düzenleme:
Geri