🔥İndirim Havit Rgb Oyuncu Yayıncı Mikrofonu 877 TL

Bu forumda bana ne ben fikrimi belirtiyorum istedigimi yazarim diyip satasmaya baslayanlar cok olmaya başladı. forum mantığı boyle islemiyor ki .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adam kendi kendine rolleniyor düşman kesiliyor boylelerin burada barinmamasi lazim

Bu forumda bana ne ben fikrimi belirtiyorum istedigimi yazarim diyip satasmaya baslayanlar cok olmaya başladı. forum mantığı boyle islemiyor ki .
satasan sensin. fikrimi belirtim ve seni ilgilendirmez. kendi fikirlerini kendine saklayacaksin. satasan sensin o fiyata ne bekliyodun diyen de sensin. sen kimi asagiliyorsun la aklın sıra :LOL: her f/p bir ürün alana bunu mu diyorsun sen? zavallı..

Adam kendi kendine rolleniyor düşman kesiliyor boylelerin burada barinmamasi lazim
ben niye rolleneyim kaç kişi görecek bunu sanki benim bütçemi kendince asagiliyorsun sonra susmami bekliyorsun öyle Dünya yok.

bu markanın kulaklığını kullanıyorum beş para etmez
hangisini kullanıyorsunuz? ben 2 hafta önce fuxi h7 aldım. mikrofonundan çekiniyordum sadece ama bana gayet güzel ve yeterli geldi. zaten üst düzey bir beklentim yok. 3 günde bir bilgisayara oturup oyun oynayan biriyim. işimi görüyor.

ha bu arada kablolu kulaklıktan sonra heves edip ocak ayında corsaır almıştım ve robotik ses sorunu vardı. bu tamamen şans işi ama benim için kötü bir tecrübe oldu. (itopya zaten ayrı bir durum, 2 ay sonra anca baktılar iade işlemine)

1785570623828.webp

Havit klavye kullandım 1 sene olmadan bozuldu çift basma basmama gibi şeyler oldu çoğu ürünü Çin'den getirip üstüne marka basan bir marka.

Ürünü ben aldım hocam elime geçince yazarım buraya balon muymuş yoksa iyi miymiş diye.

Ekler

• 1785574122752.webp
    1785574122752.webp
    25.2 KB · Hit: 23
risk mi aldınız yoksa kalitesini biliyor musunuz?
Havit kötü bir marka değil bence 2 yıldır bu h2002p kullanıyorum bi mikrofonu bozuldu oda ben kemirdiğimden temassızlık yaptı o kadar. Havitin hüsrana uğratacağını düşünmeyerek aldım. ama mikrofonu hiç denedin mi dersen denemedim önceden.

hangisini kullanıyorsunuz? ben 2 hafta önce fuxi h7 aldım. mikrofonundan çekiniyordum sadece ama bana gayet güzel ve yeterli geldi. zaten üst düzey bir beklentim yok. 3 günde bir bilgisayara oturup oyun oynayan biriyim. işimi görüyor.

ha bu arada kablolu kulaklıktan sonra heves edip ocak ayında corsaır almıştım ve robotik ses sorunu vardı. bu tamamen şans işi ama benim için kötü bir tecrübe oldu. (itopya zaten ayrı bir durum, 2 ay sonra anca baktılar iade işlemine)

Alıntıyı görüntüle
1785597280600.webp

bundan almıştım şimdi ucuz diye dalga geçerler belki ama influencerlar pohpohlarken öyle demiyordu bildiğin çin malı dandik kulaklık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,797
Üyeler
200,515
Son üye
talluzun

Geri