🔥İndirim Bim Dijitsu Ds25000 32 İnç Android TV 4.950 TL - Vade Farksız 6 Taksit!

Gopnik

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,730
768P ve sadece 1 COF panele sahip bir televizyon. Ancak tablet bile alınmıyor bu paraya. Yazılımı da lisanssız ve rootlu, o yüzden Netflix, Tivibu vb. beklemeyin. IPTV kullanımı için uygun. Dedeye nineye veya mutfağa vade farksız 6 taksitle mantıklı geldi.

1785615036968.webp

1785616365361.webp

@İsimbulamajim Hocama Teşekkürler . :peepokalp:

Son düzenleme:
768P ve sadece 1 COF panele sahip bir televizyon. Ancak tablet bile alınmıyor bu paraya. Yazılımı da lisanssız ve rootlu, o yüzden Netflix, Tivibu vb. beklemeyin. IPTV kullanımı için uygun. Dedeye nineye veya mutfağa vade farksız 6 taksitle mantıklı geldi.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

65 inç olanlardan hangisi en iyidir ve 35k bütçeye önerdiğiniz başka model varmı

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Dun İncehesabin 3.3kya sattigi Gigabyte 25"den buna gore daha iyi mutfak TVsi olur aslinda. Ama bunda tuner varsa tabi belli yas uzeri ya da HDMI CEC vs. gibi ince ayarlardan anlayamayan /ugrasmak istemeyen icin daha uygun olur, normalde. Onun disinda 32" ve 720p kotu kombinasyon FHD yapsalarmis en azindan.

Dun İncehesabin 3.3kya sattigi Gigabyte 25"den buna gore daha iyi mutfak TVsi olur aslinda. Ama bunda tuner varsa tabi belli yas uzeri ya da HDMI CEC vs. gibi ince ayarlardan anlayamayan /ugrasmak istemeyen icin daha uygun olur, normalde. Zonun disinda 32" ve 720p kotu kombinasyon FHD yapsalarmis en azindan.
Eğer O Monitörü Aldıysan Mutfak TV'si İçin Gereksiz Fazla Olur :)

Eğer O Monitörü Aldıysan Mutfak TV'si İçin Gereksiz Fazla Olur :)
Ben almadim ev monitor kayniyor :) ama alan eger degerlendirecek yer ariyorsa, Hze takilmadan bunu saglam mutfak Tvsi yapabilir.

Bozulan Samsung 24" mutfak TVsi/monitoru yerine 32lik VA panelli MSI 165hz taktim fazla gelse de 1500r curved olmasi bile ise yaradi desem yeridir 😁 xiaomi tv boxi da taktim 2k goruntu aliyorum mutfakta.

https://tr.msi.com/Monitor/Optix-AG321CQR. Samsung led degisimine sacma sapan fiyat verdi ugrasmadim elimde monitor(ler) vardi zaten :)

Ben almadim ev monitor kayniyor :) ama alan eger degerlendirecek yer ariyorsa, Hze takilmadan bunu saglam mutfak Tvsi yapabilir.

Bozulan Samsung 24" mutfak TVsi/monitoru yerine 32lik VA panelli MSI 165hz taktim fazla gelse de 1500r curved olmasi bile ise yaradi desem yeridir 😁 xiaomi tv boxi da taktim 2k goruntu aliyorum mutfakta.

https://tr.msi.com/Monitor/Optix-AG321CQR. Samsung led degisimine sacma sapan fiyat verdi ugrasmadim elimde monitor(ler) vardi zaten :)
Fazlaysa Gönder Bizde Mutfağa Takalım Hayrına :D

yalnız tcl çok ucuz akakçede en ucuzu 37 bin gözüküyor almayı düşündüm şuan

Ucuz televizyonların ses ve görüntü kalitesinden çok çok kısıyor , ek hoparlör olamdan dizi filmlerin sesi net anlaşılmıyor boğuk iğrenç bir şekilde veriyorlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,976
Üyeler
200,813
Son üye
enginburakdeniz

Geri