RTX 5070 mi RX 9070 XT mi?

Hocam sizden bi öneri alabilir miyim 75 bütçe ağırlıklı fps oyunları için siz olsanız bu fiyatta ne dizerdiniz tek tek mi alırdınız oem mi ikinci el mi bakardınız
2. ele şahsi olarak mesafeliyim, aralarında çok fark olan parçaları 2. elden alabilirsiniz
mesela ekran kartı ram işlemci alınabilir
psu falan sıfır daha mantıklı
9070 xt alırdım ben olsam, nvidia olarak da 5070 ti
5070 ile 4k oynamak istesen rt kapalıyken bile ayar kısmak gerekebilir yeni oyunlarda

20 bin fiyat farkına bence de alınmaz hocam işim o değilken sadece oyun odaklı ve geleceğe dönük olsun isterim
Dlss iş yapıyor, mfg oyunu bozuyor onun dışı cuda zaten işine yaramıyacak. 9070XT 4K bile oynatacak canavar gibi bir kart uzun ömürlü olan o ve 5070ti olur 5070'e nazaran. FPS oynuyorsun zaten daha çok işlemciye aban hele 1080p ise hiç gerek yok bu kartlara.

2. ele şahsi olarak mesafeliyim, aralarında çok fark olan parçaları 2. elden alabilirsiniz
mesela ekran kartı ram işlemci alınabilir
psu falan sıfır daha mantıklı
9070 xt alırdım ben olsam, nvidia olarak da 5070 ti
5070 ile 4k oynamak istesen rt kapalıyken bile ayar kısmak gerekebilir yeni oyunlarda
Teşekkür ederim hocam

Ben 70-75 civarı düşünüyorum 9070xt 7800x3d 16gb ram b850 1tb ssd sizin buna önereceğiniz markalar eklemek çıkarmak istediğiniz bir kombinasyon fikriniz var mı acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Katılıyorum hocam 9070xt daha mantıklı geldi şuan zaten 5070 rakibi değilmiş
olabilir mantıklı hocam.

Ekran kartı ve işlemciyi ikinci el test ederek alabilirsin ama diğerlerine çok yanaşmam.
Yapay zeka modelleri vs. eğitmeyi düşünenler NVIDIA alması daha iyi oluyor , kütüphaneler daha çok onu destekliyor.

Dlss iş yapıyor, mfg oyunu bozuyor onun dışı cuda zaten işine yaramıyacak. 9070XT 4K bile oynatacak canavar gibi bir kart uzun ömürlü olan o ve 5070ti olur 5070'e nazaran. FPS oynuyorsun zaten daha çok işlemciye aban hele 1080p ise hiç gerek yok bu kartlara.
Hocam sizden bi öneri alabilir miyim 75 bütçe ağırlıklı fps oyunları için siz olsanız bu fiyatta ne dizerdiniz tek tek mi alırdınız oem mi ikinci el mi bakardınız

olabilir mantıklı hocam.

Ekran kartı ve işlemciyi ikinci el test ederek alabilirsin ama diğerlerine çok yanaşmam.
Yapay zeka modelleri vs. eğitmeyi düşünenler NVIDIA alması daha iyi oluyor , kütüphaneler daha çok onu destekliyor.
İkinci elde sadece o parçalara mı bakayım sizce

2k düşünüyorum

yani özellikle ramden çok tasarruf edersin ikinci elden temiz bir şey bulursan alırken test yaptırarak alırsın onun dışı ikinci ele pek gerek yok. Gayet iyi bir şey diziledebilir iyi bir oem düşerse o da alınabilir.

yani özellikle ramden çok tasarruf edersin ikinci elden temiz bir şey bulursan alırken test yaptırarak alırsın onun dışı ikinci ele pek gerek yok. Gayet iyi bir şey diziledebilir iyi bir oem düşerse o da alınabilir.
Evet bizim ülkede ikinci el fiyatı sıfır fiyatıyla neredeyse birebir olur :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

2k düşünüyorum
ikinci el de bu parçalarda rahatlıkla test yaparak alabilirsin.
Ram içinde yapılabilir sanırım ama tam emin olamıyorum.

Ortalama 1 sene garantisi olan ikinci el ürünlere bakabilirsin.
Kampanyalara bak bazen oem fiyatlar çok ucuz oluyor indirimler kampanyalar oluyor.
Cuma günü 22.00'da incehesap indirimleri oluyor bekleyebilirsin.
Veya gir bütün sistem satan sitelere karşılaştır hazır sistemleri kontrol et , parça parça alsan ne kadar gelir falan.

Farklı konu aç bu fiyata 9070xtli sistem önerisi arıyorum falan önersinler.
İçerikleri yaz istediklerini

Hocam bende iki kart da mevcut, 9070xt bariz sekilde fiyatina gore en iyi kart. Hatta bazi oyunlarda 5080 ile bile bas basa performans veriyor.

Hocam bende iki kart da mevcut, 9070xt bariz sekilde fiyatina gore en iyi kart. Hatta bazi oyunlarda 5080 ile bile bas basa performans veriyor.
Hocam var mı 9070xt ile önerebileceğiniz bir sistem ya da bu bileşenlerden topla dediğiniz dikkat etmem gereken noktalar hangi fiyatlarda bulursam almak mantıklı olur 7800x3d ile

Hocam var mı 9070xt ile önerebileceğiniz bir sistem ya da bu bileşenlerden topla dediğiniz dikkat etmem gereken noktalar hangi fiyatlarda bulursam almak mantıklı olur 7800x3d ile
Valla ben indirim kovalayip tek tek parcalari indirimden aldim. O sebeple oem piyasasina cok hakim degilim maalesef. Rami ikinci elden sifir olarak 15kya getirdim 32 gb mesela ordan devasa bir avantaj sagladim. Onun disindaki parcalari da hep sifir indirimler kovaladim burdan

9070 xt çak geç hocam üzmez

Arkadaşlar merhaba ağırlıklı rekabetçi bazende AAA oyunlar oynamak istiyorum. 5070 ile 7090xt arasında kaldım 7800x3d ile kombinlemeyi planlıyorum. Meslegim öğretmen öyle yapay zeka veya render vs pek kullanmayı düşünmüyorum ama 5070 teknolojileri daha çok övüyorlar diye kafam karıştı. Bir de varsa hazır sistem linki önerdiğiniz, ikinci elden bir link önerdiğiniz sizce kendim mi toplasam hazır mı alsam ikinci el temiz fırsat mı kovalasam yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden.
Sadece oyun için almıyorsan kesinlikle Nvidia çünkü AMD'nin ileri düzeyde yapay zeka berbat ancak oyun içinse AMD dir çünkü aradaki fiyat farkına değmez. He dersin param var Nvidia alayım. Saygı duyarım. Bu arada başlığı 7090xt diye açmışsın. Düzeltsen daha güzel olabilir.

Geri